- Dette er venninnen min

«A1»-stjernen kom på teaterpremiere med vakre Malin.

KOM SAMMEN: Christian Ingebrigtsen kom nesten for sent til «Jungelboken»-premieren på Chat Noir i Oslo onsdag kveld. Med seg hadde han vakre Malin Lilleslåtten, men de to er «bare venner».  Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no
KOM SAMMEN: Christian Ingebrigtsen kom nesten for sent til «Jungelboken»-premieren på Chat Noir i Oslo onsdag kveld. Med seg hadde han vakre Malin Lilleslåtten, men de to er «bare venner». Foto: Hedda Fannemel Espeli, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Artist og låtskriver Christian Ingebrigtsen (34), kjent fra boybandet a1, ankom sent men godt til «Jungelboken»-premieren i Oslo onsdag kveld.

Sangeren rakk såvidt å hente billettene til premiereforestillingen på Chat Noir, og å utveksle noen raske ord før sceneteppet skulle gå opp. Med seg hadde Ingebrigtsen vakre Malin Lilleslåtten, og de to så ut til å ha et svært godt forhold. Kanskje deres sene ankomst var et forsøk på å unngå for mye oppmerksomhet?

- Altså, vi er bare venner, var 34-åringen rask med å understreke overfor Seher.no. 

Venner eller ikke, de to teatergjengerne spøkte ertent med hverandre. Da Ingebrigtsen fortalte at han helst ville vært tigerskurken Shere Kahn av alle dyrene i «Jungelboken», kom det en overrasket protest fra hans vakre følge.

- Men tigeren er jo slem! utbrøt Lilleslåtten, som heller foretrekker panteren Bagheera.
 
- Jaaa, men jeg er jo litt slem, hehe, svarte popartisten spøkefullt.

Christian Ingebrigsten var tidligere kjæreste med Line Sophie Eide, men forholdet tok slutt i 2008.
Han er aktuell som den norske stemmen til Flynn Ryder i Disneys nye storfilm «To på rømmen», som har norgespremiere 4. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, som de ligner!