- Dette er veldig, veldig tilfeldig

Bror og søster, Vivian og Chriss-Ole Fiskaa, jakter begge den store kjærligheten på TV.

<strong>JAKTER KJÆRLIGHETEN:</strong> Vivian Fiskaa (nummer tre bak fra venstre) er en av mange kvinner som jakter bonden Svein Bøylestad i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Vivian Fiskaa (nummer tre bak fra venstre) er en av mange kvinner som jakter bonden Svein Bøylestad i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Vivian Fiskaa (25) jakter i disse dag kjærligheten på TV i TV 2-programmet, «Jakten på kjærligheten», der hun mandag denne uka var på speed-date - og sjarmerte - Froland-bonden Svein Bøylestad (27). På samme tid begynte hennes bror, ungkaren Chriss-Ole Fiskaa (29), å date kvinner i TVNorge-programmet «Gøy på landet».

- Dette er veldig, veldig tilfeldig, sier Vivian til Seher.no om det snodige sammentreffet.

Søskenparet kommer fra kommunen Vanylven, der ungkarsjentene i «Gøy på landet» er på besøk denne uka. Til Seher.no forteller vakre Vivian at hun følger spent med når Chriss-Ole er på TV.

- Kommunen vår ble plukket ut til serien. Etterpå ble tre ambassadører valgt, og broren min var en av disse tre. Det var helt tilfeldig. Men selvfølgelig følger jeg med på broren min og på kommunen vår. Jeg synes han tar seg veldig bra ut, er seg selv - og er veldig utadvendt og morsom, erkjenner hun.

Selv virket det som at den 25 år gamle jenta for alvor fant kjemien med Svein Bøylestad i «Jakten på kjærligheten». Neste uke blir det klart om hun tar seg videre fra speed-daten eller ei.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at det er uvant å se seg selv på TV-skjermen.

- Det er veldig spesielt. Og litt skummelt, egentlig. Noen ganger må jeg snu meg vekk og holde puter foran ansiktet. Ellers vil jeg si at jeg framstår som forventet. Jeg visste jo at det var kameraer der, og selv om man aldri vet hvor mye av det man sier og gjør som faktisk kommer på TV, så vet jeg hva jeg har sagt.

Etter å ha fått mye TV-tid sammenlignet med mange av de andre frierne i TV 2-serien, er det flere kjærlighetshungrige menn rundt om i landet som har kontaktet Vivian - spesielt på Facebook.

- Det har bare vært positive henvendelser, folk har vist engasjement og støttet meg. Men det er klart, det er spesielt det også. Jeg er ikke vant til det, men det går greit så lenge det er positivt. Litt sjarmert, det blir jeg, forteller den blide «Jakten»-frieren til Seher.no.

I torsdagens «Gøy på landet» blir det også klart om noen av jentene velger å bli igjen i Vanylven. På samme tid blir det også klart om det er noen som velger å bli igjen hos Chriss-Ole.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Gøy på landet ser du mandager til torsdager klokka 19.30. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er naturlig at hun får ekstra fokus  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer