<strong>FØR OG NÅ:</strong> Popstjernen Christina Aguilera lengter tydeligvis tilbake til år 2000 (t.v), da karrieren og privatlivet var mindre skandalebestrødd. På vei til studio i Los Angeles nylig (t.h) gikk hun for en stilmiks som får pressen til å stusse. Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Popstjernen Christina Aguilera lengter tydeligvis tilbake til år 2000 (t.v), da karrieren og privatlivet var mindre skandalebestrødd. På vei til studio i Los Angeles nylig (t.h) gikk hun for en stilmiks som får pressen til å stusse. Foto: All Over Press Vis mer

Dette er vel ingen ønskereprise?

Christina Aguilera får pepper for sitt pussige antrekk og utdaterte hårsveis.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Christina Aguilera (30) har hatt en del å stri med den siste tiden.

I april ble skilsmissen fra mannen Jordan Bratman (34) godkjent, i februar gjorde hun tidenes sangtabbe under fremførelsen av nasjonalsangen på Superbowl, og under en opptreden på et talkshow i mai sjokkerte hun publikum ved å rase mot poprivalen Lady Gaga (25).

Derfor er det kanskje ikke så rart at popstjernen ikke har så mye tid og energi å bruke på utseendet sitt? Nylig ble hun hengt ut av tabloidavisen The Sun da hun dro ut på byen i et noe uryddig antrekk. Nå er det imidlertid nettstedet 3am som har litt av hvert å si om Aguileras stil.

På vei til studio i Los Angeles forleden ble artisten fotografert i et noe pussig antrekk - et par småslaskete tights og ditto t-skjorte, kombinert med skyhøye, stilige sko, blazer og fløyelshatt. Men det var det artisten skjulte under hatten som vekket størst oppsikt, ifølge 3am. Blondinen hadde nemlig kreppet håret sitt - en hårsveis hun sist ble sett med for drøye 11 år siden.

«Krepping er for tenåringer som fortsatt gjennomgår «angstfasen» og ennå ikke har hørt om rettetang. Tanken om å skru tilbake stilen sin med 11 år er ALDRI en god idé. Chrissy, du er litt for gammel til å kreppe håret!»

«Og mens vi er inne på håret ditt, burde vi vel fortelle deg at du burde gå for en honningfarge i stedet for den blekemiddel-fargen du har nå...», er nettstedets nådeløse kommentar til de ferske bildene av artisten.

Men med tanke på Aguileras stormfulle tilværelse for tiden, er det kanskje ikke så rart at hun lengter tilbake til gode, gamle dager?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er forholdet over 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer