DYRT OG BITTERT BRUDD: Det 16 år lange ekteskapet med den amerikanske psykologen Alyce Eichelberger ble rekorddyrt for den britiske komikeren. Foto: All Over Press
DYRT OG BITTERT BRUDD: Det 16 år lange ekteskapet med den amerikanske psykologen Alyce Eichelberger ble rekorddyrt for den britiske komikeren. Foto: All Over PressVis mer

- Dette er uverdig

Komikerlegenden John Cleese får totalslakt i hjemlandet.

SEOGHØR.NO: Selv om han for lengst har passert pensjonsalder, kan John Cleese (73) alt annet enn nyte sine eldre dager i ro og fred  .

Nå henges han ut i britiske medier som desperat av britiske medier i sin jakt på jobber til å betale den rekorddyre skilsmissen til ekskona Alyce Faye Eichelberger (68).
 
Den siste tiden har Monty Python-legenden nemlig spilt inn en rekke reklamefilmer i mangfoldige land.
 
Alt fra israelske sjokolader til australske spilleselskaper får drahjelp fra det berømte gummiansiktet – og innsatsen får mildt sagt slakt i hjemlandet.
 
– Det hele er mildt sagt uverdig, skriver den britiske nettavisgiganten Daily Mail.
 
Pengene går rett i lomma på den amerikanske ekskona, etter at Cleese for fire år siden ble dømt til å betale vanvittige 120 millioner kroner i skilsmisseoppgjør.
 
Kort tid etter at han fikk sjokkbeskjeden, la han ut på verdensturné – for å ha råd til utgiftene.
 
– Dere tenker nok "hva i all verden er det den stakkars, gamle mannen holder på med som opptrer når han burde ligget hjemme og hvilt". Det skal jeg si dere, venner – jeg er her ærlig talt fordi jeg trenger pengene, etter å ha vært gjennom en dyr og hatsk skilsmisse, åpnet Cleese med under verdenspremieren i Oslo på stand up-turneen "«En latterlig kveld med John Cleese» i 2009.
 
– Heldigvis slapp jeg billig unna. Tenk så mye jeg måttet ut med om hun faktisk hadde bidratt til ekteskapet med barn eller til og med en hyggelig samtale, fortsatte spøkefuglen den gang.
 
LES OGSÅ: Sammen med datterens venninne