- Dette er utrolig flaut

Jennifer Hudson og Jessica Simpsons nye «Weight Watchers»-reklame henges ut. Se den her!

FLAUT MØTE: Den nye Weight Watchers-videoen til Jennifer Hudson og Jessica Simpson omtales som unaturlig og «klein». Når de to stjernene møtes utenfor en restaurant virker de mer klare for en duell enn en hyggelig middag. Foto: Skjerdump YouTube
FLAUT MØTE: Den nye Weight Watchers-videoen til Jennifer Hudson og Jessica Simpson omtales som unaturlig og «klein». Når de to stjernene møtes utenfor en restaurant virker de mer klare for en duell enn en hyggelig middag. Foto: Skjerdump YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Både skuespiller Jennifer Hudson (31) og sanger Jessica Simpson (32) er talspersoner for slankeorganisasjonen «Weight Watchers», og i selskapets nyeste «Expect Amazing»-reklamefilm forenes de to superstjernene.

Men den stjernespekkede reklamefilmen ble sannsynligvis ikke like strålende som håpet. Møtet mellom superslankerne i filmen virker nemlig svært anstrengt og unaturlig.

Og nettstedet TooFab er ikke nådig i sin vurdering av den ferske reklamesnutten:
 
- Ingen hei, ingen klemmer (selv om armene deres berører hverandre lynraskt), bare to personer som stirrer på hverandre.

- Det eneste som er mer flaut? Jessicas gange. Hun har seriøse problemer med å gå nedover fortauet, skriver TooFab.

Nedenfor kan du se reklamefilmen og dømme Jennifer og Jessicas innsats selv!Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer