KRITISERES: Miley Cyrus har den siste tiden iført seg skandaløse, forsåvidt nesten ikke-eksisterende sceneantrekk. Foto: Stella Pictures
KRITISERES: Miley Cyrus har den siste tiden iført seg skandaløse, forsåvidt nesten ikke-eksisterende sceneantrekk. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette er upassende!

Miley Cyrus (17) sjokkerer igjen...

SEHER.NO:  Miley Cyrus (17) er den den seneste barnestjernen som har transformert seg fra en «Disney»-jente - til en sexy popstjerne.

«Hannah Montana»-stjernen har den siste tiden iført seg skandaløse, forsåvidt nesten ikke-eksisterende sceneantrekk, under promoteringen av sitt nye album «Can`t be Tamed». De minimale antrekkene har fått kritikerne til å rase.

Kritikerne mener at dette er upassende for en ung jente, og de bekymrer seg for at hun blir tvunget til å vokse opp for fort.

Det siste året har Mileys mote-motto vært: «mindre er mer». Hun fyller garderoben sin med små shortser, dristige utringninger og lær, skriver RadarOnline.

Men stjernens stylist, stepper nå opp for å forsvare henne.

-  Det nye albumet hennes heter «Can`t be Tamed». Og det er jo nettopp dette hun bokstavelig talt prøver å vise. Hun lar seg ikke temme. Det er naturlig å la seg påvirke av stjerner som har inspirert en tidligere, selv når man er i en fase hvor man enda ikke er helt voksen. Miley elsker rock-legendene Joan Jett og Blondie, sier Mileys stylist, Simone Harouche, til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ:
Her er hennes nye tatovering