«Rich Kids of Instagram»:

Dette er ungdommene som tjener millioner på Instagram

Det er mange måter å markedsføre seg selv på. Stjernene som velger Instagram tjener fett på det.

TJENER FETT: Det er ikke bare verdens største kjendiser som kan tjene godt på Instagram. Såkalte influencere som Cameron Dallas og Jen Selter er begge på lista over de best betalte på Instagram. Kylie Jenner (t.h) er også på lista, men da under kategorien kjendisbrukere. Foto: Rex/Shutterstock, NTB scanpix
TJENER FETT: Det er ikke bare verdens største kjendiser som kan tjene godt på Instagram. Såkalte influencere som Cameron Dallas og Jen Selter er begge på lista over de best betalte på Instagram. Kylie Jenner (t.h) er også på lista, men da under kategorien kjendisbrukere. Foto: Rex/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sosiale medier har gått fra å være noe man ikke helt forsto til å bli noe stort sett alle mennesker der ute forholder seg til. Over 1,9 milliarder mennesker bruker Facebook på månedlig basis, mens over 700 millioner bruker bildedelingstjenesten Instagram hver måned.

Naboen din legger ut bilder av katten, moren din av rødvinsglasset i solnedgangen og vennegjengen din publiserer oppstilte gruppebilder. Slike bilder er det lite penger i for mannen i gata, men flere har det som jobb å legge ut innhold på tjenesten.

Det er ofte i form av sponset innhold at kronerullingen oppstår, og om du følges av rett målgruppe og et stort antall mennesker, kan du fort kalle deg millionær.

Statistikknettstedet Hopper HQ publiserte nylig en liste over brukerne som får best betalt på Instagram. Den er omtalt av flere internasjonale medier, og pengesummene de aller største profilene drar inn er enorme.

For å diskré reklamere for alt fra hudprodukter til brus kan de mest fulgte profilene le hele veien til banken. Listas best betalte bruker får nemlig opptil 4,5 millioner kroner per innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer