- Dette er tyveri

Malawisk bestemor går til kamp mot Madonna.

ADOPTERER IGJEN: Madonna vil adoptere fra Malawi igjen, men bestemoren til jenta Mercy setter seg på bakbeina. Foto: Stella
ADOPTERER IGJEN: Madonna vil adoptere fra Malawi igjen, men bestemoren til jenta Mercy setter seg på bakbeina. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Madonna (50) har ikke lagt skjul på at hun gjerne vil adoptere et barn til, og skal ifølge The Sun allerede være på god vei til å få foreldreretten til den malawiske jenta Mercy.

Madonna skal etter planen ankomme det lutfattige afrikanske landet i morgen, for å bli bedre kjent med den foreldreløse fireåringen.

Men Mercys bestemor Lucy Chekechiwa (69) hevder hun allerede har en avtale med barnehjemmet om at Mercy skal bo hos henne etter at hun fyller seks år.

- Da jeg besøkte henne forrige måned, sa de at de ville finne bedre utdannelse og et bedre hjem for Mercy. Men jeg forholder meg til den opprinnelige avtalen. Hvorfor kan ikke Madonna velge et annet barn. Dette er tyveri, raser hun til The Sun.

I fjor havnet popstjernen også i krangel i Malawi, da hun adopterte gutten David Banda (3) fra det samme landet.

David Bandas far hevdet han ikke hadde skjønt hva han sa ja til, men gikk til slutt med på å signere adopsjonspapirene.

Madonna satser denne gangen på å adoptere alene, etter skilsmissen fra regissørektemannen Guy Ritchie tidligere i år.

LES OGSÅ: Jan Thomas takker fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer