Martine Lunde:

- Dette er typisk min uflaks

«Skal vi danse»-Martine med skade to dager før semifinalen.

SKADET: Martine Lunde har pådratt seg store smerter i oppkjøringen til «Skal vi danse»-semifinalen på lørdag. Her er hun avbildet i forbindelse med sin «Paradise Hotel»deltakelse i fjor. Foto: TV3
SKADET: Martine Lunde har pådratt seg store smerter i oppkjøringen til «Skal vi danse»-semifinalen på lørdag. Her er hun avbildet i forbindelse med sin «Paradise Hotel»deltakelse i fjor. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med bare tre kjendiser igjen i den tøffe dansekonkurransen «Skal vi danse», er det på lørdag duket for semifinale.

De siste dagene har derfor Jan Gunnar Solli (37), Einar Nilsson (54) og Martine Lunde (22) lagt seg i hardtrening for å være forberedt til lørdagens sending.

At den intense treningshverdagen tærer på kjendisenes kropp og sjel, er ingen hemmelighet. For sistnevntes del er det beina som har fått kjørt seg ekstra hardt den siste uken.

Ifølge TV 2 har Martine Lunde pådratt seg en beinhinnebetennelse.

- Det er dritvondt, men jeg må trene uansett, og prøve å slappe av med foten. Det er steder der foten er ekstra vond, sier Martine Lunde til kanalen.

- Jeg prøver å trene som vanlig, men jeg merker at jeg ikke tør å legge hele vekten min på den foten som gjør vondt, forteller 22-åringen til Se og Hør.

Saken fortsetter under:

SEMIFINALISTER: Martine Lunde, Jan Gunnar Solli og Einar Nilsson er klare for lørdagens semifinale i «Skal vi danse». Foto: TV 2
SEMIFINALISTER: Martine Lunde, Jan Gunnar Solli og Einar Nilsson er klare for lørdagens semifinale i «Skal vi danse». Foto: TV 2 Vis mer

Vil ikke gi seg

Til tross for smertene har den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren ingen planer om å trekke seg fra konkurransen nå.

- Dette er typisk min uflaks. Denne høsten har jeg hatt omgangssyke, jernmangel som jeg tar medisiner for, og nå beinhinnebetennelse, sier hun til TV 2, og legger til:

- Jeg er fullt fokusert og tenker at jeg klarer å ha vondt i en og en halv uke til.

Planen fremover blir dermed å bite tennene sammen, mens hun bedøver smertene med smertestillende.

- Har gått opp i vekt

Det krever enorm psykisk og fysisk innsats for å delta i dansekonkurransen, og som kjent er deltakerne nødt til å trene flere timer daglig for å komme seg videre hver uke.

I tidligere sesonger har flere av deltakerne rast ned i vekt som følge av all treningen. For eksempel i 2016 kunne Jenny Jensen avsløre at hun hadde rast ned 12 kilo under «Skal vi danse».

AVKREFTER SJALUSI: Lørdag kveld var det hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer

I år er det imidlertid flere av deltakerne som har gått opp i vekt etter at de begynte å svinge seg på parketten.

Blant dem er Martine, som i et tidligere intervju med Dagbladet kunne avsløre at hun de siste ukene har vært gjennom en liten vektøkning.

- Jeg har faktisk gått opp fem kilo. Jeg forstår det ikke, men jeg spiser kanskje mer og har tenkt at jeg trenger mer nå som jeg trener så mye, fortalte hun og fortsatte:

- Jeg skjønner jo nå at jeg kanskje har unt meg litt mye. Jeg spiser alltid mye og det jeg vil, og noen ganger har jeg tenkt at jeg har trent så mye at jeg har kjøpt meg to desserter, sa hun.

Tøff konkurranse

Forrige lørdag imponerte Martine stort ute på parketten sammen med sin dansepartner Fredric Brunberg (32). Til en av de to dansene som duoen fremførte fikk de også besøk av dansedommer Egor Filipenko (30) ute på parketten.

Saken fortsetter nedenfor:

TRIO: Martine Lunde og dansepartner Fredric Brunberg danset med dommer Egor Filipenko forrige lørdag. Foto: TV 2
TRIO: Martine Lunde og dansepartner Fredric Brunberg danset med dommer Egor Filipenko forrige lørdag. Foto: TV 2 Vis mer

Den kvelden overrasket nemlig samtlige av dommerne da de troppet opp i danseskoene med hver sin kjendis.

Tross god hjelp fra dommerne var det til slutt Jan Gunnar Solli og Thea Næss som trakk de korteste stråene, og etter en intensiv danseduell, ble det klart at sistnevnte måtte forlate konkurransen.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg kunne sikte meg inn mot en finale. De to andre konkurrentene mine er flinke, så konkurransen er beinhard, sier Martine til TV 2.

- Jeg kommer til å kjøre på, på lørdag og bare glemme benet mens jeg er på parketten, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Bryter sammen før det siste valget

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer