- GLAD I CHAMPAGNE: "Paradise Hotel"-deltakeren Petter Pilgaard legger ikke skjul på at han er glad i champagne, men avviser ryktene om at han har trikset med øknomien for å få råd til sin dyre livsstil. Her er han sammen med "Paradise"-kollega Yvonn Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- GLAD I CHAMPAGNE: "Paradise Hotel"-deltakeren Petter Pilgaard legger ikke skjul på at han er glad i champagne, men avviser ryktene om at han har trikset med øknomien for å få råd til sin dyre livsstil. Her er han sammen med "Paradise"-kollega Yvonn Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Dette er typisk jantelov!

Paradise-Petter har de to siste årene stått oppført med årsinntekter på rundt 250.000 kroner. Hvordan har han da råd til å velte seg i champagne?

SEHER.NO: Petter Pilgaard (29) har blitt en populær deltaker i TV 3-realityserien "Paradise Hotel", men utenfor skjermen rammes den festglade investerings-rådgiveren av rykter om pengejuks.

Pilgaard - som jobber som investeringsrådgiver har flere ganger stått fram i media med sin høyprofilerte pengebruk på Oslos mest eksklusive utesteder.

Etter et intervju med Petter og andre Oslo-jetsettere i svensk radio, skrev NRK i mars at han fester for en million kroner i året.

Henges ut på nett
Men ifølge skattelistene for 2007 står Petter oppført med kun 255.074 kroner og 0 i formue. Det har fått mange nett-debattanter til å kaste ut spekulasjoner om hvordan Paradise-deltakeren har råd til all festingen.

"La oss anta f.eks 40 av 52 helger, dette gir 15000*40=600.000! Etter skatt! Dvs at bor man hjemme og spiser gratis, og ikke iberegner alt tøy osv, så skal man likevel tjene nærmere en million brutto, bare for å finansiere sjampisen," skriver en nett-debattant kalt "Toth" på nettstedet diskusjon.no (ekstern lenke).

En annen som kaller seg "Thlom"- og heller ikke vil stå fram med fullt navn - antyder at den festglade 29-åringen har trikset med likningen.

- Får håpe skattemyndighetene tar en titt i ligningen til denne partyprinsen og andre som ham. Sikkert mye spenn å suge ut der tenker jeg, skriver nett-debattanten.

- Ikke en mill. i året
Petter Pilgaard hevder overfor Seher.no at omfanget av hans pengebruk på byen er overdrevet.

- Jeg liker å gå ut og feste, og er glad i champagne. Jeg er vel ute kanskje tre ganger i uken. Men at jeg fester for en million i året, har jeg aldri sagt. Beløpet er nok vesentlig mindre, uten at jeg vil gå i detaljer, sier han.

Petter hevder han av prinispp ikke snakker om sin egen økonomi, men hevder han har alt på det tørre.

Ler av ryktene
- Jeg bare ler av at folk er så nysgjerrig på hva andre tjener. Det er så typisk jantelov. Det er nok enklere å ha penger hvis du bor i utlandet, sier han.

I et intervju med budstikka.no (ekstern lenke) i mars hevdet Pilgaard at han ofte har kjøpt champagne til 7200 kroner og aldri gir mindre enn 800 kroner i tips. Men overfor Seher.no hevder han at også dette er feil.

- Jeg ble spurt om hva det dyreste jeg hadde kjøpt er, og det betyr ikke at jeg kjøper den hver gang. Og den flaska kan være kjøpt for både jule- og bursdagspenger for eksempel, sier han engasjert.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: TV 3 avviser manipulering