Dette er TV-frierens nye kjæreste

- At han har to barn synes jeg er kjempebra, sier Silja Bjørnsen.

FORELSKET: Morten Vagnild er «Jakten»-frier Silja Bjørnsens nye kjæreste. Foto: Privat
FORELSKET: Morten Vagnild er «Jakten»-frier Silja Bjørnsens nye kjæreste. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Silja Bjørnsen (34) var i fjor høst blant dem som kjempet om «Jakten på kjærligheten»-bonden André Olsens hjerte. Senere skapte hun store overskrifter da hun valgte å reise hjem.

Dagen etter at seerne fikk se Bjørnsens TV-exit, sto hun frem i Se og Hør med ny kjæreste, en mann ved navn Vidar Fjelnset (33). Lykken ble imidlertid kortvarig for Silja og Vidar, som gjorde det slutt om lag et halvt år senere.

Nå har Silja derimot funnet kjærligheten på ny. Det bekrefter hun også til Seher.no.

- Ja, det stemmer det, sier Silja Bjørnsen til Seher.no.


34-åringens nye flamme heter Morten Vagnild. Forholdet mellom dem har pågått i noen uker, ifølge den tidligere «Jakten»-frieren. Vagnild har, i likhet med Silja, to barn fra før av - noe som gjør at de to til sammen tar seg av fire smårollinger.

- At han har to barn synes jeg er kjempebra. Jeg er nemlig ferdig med det å ha barn. Det blir ingen flere barn på meg, fire får holde, forteller hun lattermildt.

Bjørnsen, som nylig har kjøpt seg hus på «Utsikten» i Trondheim, har ikke snakket med sin nye kjæreste om noe samboerskap helt ennå. Men til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun er glad for at singellivet nå ser ut til å være over for denne gang.
 
- Jeg føler meg ferdig med singellivet, det raser liksom fra seg. Man blir rastløs av å være singel.

- Og nå har du funnet din store kjærlighet?

- Vi får se hva som skjer, men det virker veldig bra. Morten er en veldig rolig og snill person, sier Silja Bjørnsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri disset TV 2  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer