Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Dette er Tristans utroskapsmetode

Tristan Thompson fant jenter med «store rumper» på sosiale medier.

UTRO: Tristan Thompson skal ha kontaktet damer han likte på Instagram. De siste ukene har flere kvinner blitt dratt inn i utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Tristan Thompson skal ha kontaktet damer han likte på Instagram. De siste ukene har flere kvinner blitt dratt inn i utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Like før Khloé Kardashian (33) ble mamma til datteren True Thompson for snart to uker siden, slo utroskapsskandalen rundt kjæresten Tristan Thompson (27) ned som en bombe i media.

BRUKTE INSTAGRAM: En av kvinnene Tristan er linket til. Foto: NTB Scanpix.
BRUKTE INSTAGRAM: En av kvinnene Tristan er linket til. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner dukket opp på Daily Mail og TMZ.

I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

Ifølge kilder er det 27-åringen som skal ha tatt initiativ til møtene.

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, sier en kilde til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildene.

PÅ FERSKEN: Tristan Thompson på vei inn på et hotell med en ukjent kvinne, kun et par dager før Khloé Kardashian fødte parets første datter. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FERSKEN: Tristan Thompson på vei inn på et hotell med en ukjent kvinne, kun et par dager før Khloé Kardashian fødte parets første datter. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
LIKER FORMER: Ifølge Us Weekly har Tristan Thompson sett seg ut formfulle kvinner på Instagram, som han deretter har kontaktet via innboksmeldinger på det sosiale mediet. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LIKER FORMER: Ifølge Us Weekly har Tristan Thompson sett seg ut formfulle kvinner på Instagram, som han deretter har kontaktet via innboksmeldinger på det sosiale mediet. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Utro med fem kvinner

Ifølge nettstedet skal Tristan ha gått bak ryggen på Khloé med fem ulike kvinner, og basketballstjernen skal dessuten å flørtet med et par modeller på et NBA All-Star-arrangement i februar.

- Han så ikke ut som eller oppførte seg som en som har en gravid kjæreste. Flørtingen og kroppsspråket var så avgjort upassende for en som er i et seriøst forhold og venter barn, har en kilde uttalt til Us Weekly.

En innsidekilde hevder for øvrig at Tristan Thompson skal føle på mye anger over det som har skjedd, og at han har bedt Khloé Kardashian om å gi ham en ny sjanse, skriver Us Weekly.

Tatt på fersken

Det var norske Vendela Hansen (21) som filmet flere Snapchat-opptak av Tristan sammen med en ukjent brunette på et utested i New York for noen uker siden.

I videoen ser man at kvinnen lener seg inntil Tristan før de tilsynelatende deler et kyss.

- Vi ble helt overrasket over at han var utro så åpenlyst, og jeg begynte å filme, sa 21-åringen til Se og Hør.

Kort tid etter at Vendelas videosnutt ble publisert på Daily Mail, delte også kjendisnettstedet TMZ en video av 27-åringen på vei inn på et hotell sammen med samme kvinne.

- Tristan har vært utro mot Khloé hele tiden. Han er langt fra trofast. Flere kvinner vil komme til å stå frem, sa en kilde om utroskapsanklagene til People.

Har vært mistenksom

Ifølge magasinet In Touch skal Khloé lenge ha hatt en dårlig følelse når det gjelder kjæresten, og hun skal ha prøvd å finne tegn på utroskap.

Hun skal blant annet ha luktet på klærne hans etter at han har kommet hjem fra reiser, og sjekket bagasjen hans for å se etter spor.

- Hun var alltid mistenksom på ham, og nå viser det seg at det ikke var ugrunnet. Hun føler seg totalt ydmyket, hevder en kilde.

Påtvunget «ærlighetskontrakt»

TMZ skal også ha snakket med en kilde nær Kardashian-familien som sier at forholdet mellom de to er i ruiner, tross i at Khloé har satt opp en fasade som kan tyde på det motsatte.

Kilden har uttalt til TMZ at Khloé er rasende på Tristan etter at det ble kjent at han gjentatte ganger skal ha vært utro mot henne.

Hun skal dessuten føle seg offentlig fornedret av alt oppstyret.

Tabloidavisen The Sun, som siterer magasinet Closer, skriver nå at Khloés mor Kris Jenner (62) prøver å tvinge Tristan til å signere en «ærlighetskontrakt»:

- Det er som en særeieavtale, med diverse klausuler, inkludert en som innebærer at Tristan blir nødt til å betale én million dollar i oppreisning hvis han er utro igjen, hevder en innsidekilde.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer

Ifølge Closer-kilden skal Tristan ha blitt rasende over kontraktsforslaget og nektet å signere kontrakten.

- Han insisterte på at dette bare vil drive ham unna, og han sa at han ikke kan være sammen med Khloé når han skal ha så mange regler og bestemmelser hengende over seg, legger kilden til.

Verken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson har foreløpig kommentert saken i media.

LES OGSÅ: Her er den nye prinsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer