Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Dette er Tristans utroskapsmetode

Tristan Thompson fant jenter med «store rumper» på sosiale medier.

UTRO: Tristan Thompson skal ha kontaktet damer han likte på Instagram. De siste ukene har flere kvinner blitt dratt inn i utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Tristan Thompson skal ha kontaktet damer han likte på Instagram. De siste ukene har flere kvinner blitt dratt inn i utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Like før Khloé Kardashian (33) ble mamma til datteren True Thompson for snart to uker siden, slo utroskapsskandalen rundt kjæresten Tristan Thompson (27) ned som en bombe i media.

Flere videoklipp av Tristan i het omfavnelse med forskjellige kvinner dukket opp på Daily Mail og TMZ.

I en av videoene ser man blant annet at basketballstjernen flørter vilt med to jenter på et utested, før han kysser en av dem.

Ifølge kilder er det 27-åringen som skal ha tatt initiativ til møtene.

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, sier en kilde til Us Weekly.

Saken fortsetter under bildene.

- Utro med fem kvinner

Ifølge nettstedet skal Tristan ha gått bak ryggen på Khloé med fem ulike kvinner, og basketballstjernen skal dessuten å flørtet med et par modeller på et NBA All-Star-arrangement i februar.

- Han så ikke ut som eller oppførte seg som en som har en gravid kjæreste. Flørtingen og kroppsspråket var så avgjort upassende for en som er i et seriøst forhold og venter barn, har en kilde uttalt til Us Weekly.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer