- Dette er trist for familien

Jennie Garth reflekterer over skilsmissen, men tror på lyse tider.

<strong>EN GOD FAMILIE:</strong> Garth har tro på lysere tider, bruddet til tross. Grunnen er det tidligere parets tre døtre. Foto: All Over Press
EN GOD FAMILIE: Garth har tro på lysere tider, bruddet til tross. Grunnen er det tidligere parets tre døtre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da nyheten om at den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren, Jennie Garth (40), skulle skille seg fra «Twilight»-skuespilleren Peter Facinelli (38), kom ut i mars.

Paret hadde vært gift i elleve år, og har døtrene Luca (14), Lola (9) og Fiona (5) sammen.

Nå snakker Garth ut om skilsmissen, og selv om hun er gjennom en tung periode i livet, tror hun på lysere tider.

- Alle som har vært gjennom noe slikt vet hvordan det er. Det er sjokkerende når det først skjer. Dette er trist for familien, men vi kommer alltid til å være en bra familie, fordi vi har tre vakre døtre sammen, sa Garth da hun tirsdag gjestet Today Show ifølge Radar Online.

Mens Garth går gjennom skilsmissen, promoterer hun også sitt nye reality-show, «Jennie Garth: A Little Bit Country».

- Det er kanskje det aller vanskeligste. Timingen på alt sammen. Da jeg bestemte meg for å gjøre dette showet, trodde jeg ikke at jeg skulle skilles. Det skjedde midt i innspillingen. Nå holder jeg på med promoteringen, og alle ønsker å snakke om skilsmissen. Det er greit for meg å snakke om det, men det er jo noe jeg helst ikke ønsker, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Separerte seg lenge før bruddnyheten kom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer