SKAL ROE SEG: Triana Iglesias skal roe ned utbruddene sine til neste uke, etter at hun avbrøt intervjuet med Jan Thomas i gledesrus over å ha gått videre sammen med dansepartner Tobias Karlsson. Foto: Stella Pictures
SKAL ROE SEG: Triana Iglesias skal roe ned utbruddene sine til neste uke, etter at hun avbrøt intervjuet med Jan Thomas i gledesrus over å ha gått videre sammen med dansepartner Tobias Karlsson. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette er Trianas største problem

- Jeg må jobbe sinnssykt med utbruddene mine...

SEHER.NO: Triana Iglesias havnet i danseduell for fjerde gang under lørdagens "Skal vi danse".

Men til tross for at tre av fire dommere ville ha Triana hjem på bekostning av kjendisstylisten Jan Thomas, ble Triana nok en gang reddet av TV-seerne.

- Jeg er så takknemmelig for alle som stemmer på meg. Jeg setter sinnssykt stor pris på det. Jeg lover å ikke skuffe. Det er deilig å vite at jeg får så mye støtte. Neste uke skal jeg jobbe enda mer, sier Triana Iglesias til Seher.no etter lørdagens omdans.

Men alt gikk ikke som det skulle under omdansen. Og etter ett lite kjoleuhell kom Triana med denne kommentaren på TV:

- Shit nå har hele Norge sett trusene mine, sa Trina, før nakenmodellen raskt la til:
- Men det har de vel for så vidt gjort før også.

Men det er ikke det eneste utbruddet hun har hatt på TV-skjermen denne "Skal vi danse"-høsten. Og akkurat det er Triana redd skal koste henne stemmer i konkurransen.

- Jeg må jobbe sinnssykt med utbruddene mine etter dansen. Det tar meg to minutter å reagere og da avbryter jeg folk, sier hun til Seher.no.

Under lørdagens sending synes Triana hun var spesielt "frekk" etter at det ble klart at de hadde gått videre. Triana hoppet rundt og skrek i studio mens "Skal vi danse"-taper Jan Thomas ble intervjuet.

- Jeg følte det var så frekt at jeg avbrøt med et av utbruddene mine, og det skal jeg jobbe med, sier hun.  

En annen som har for vane å komme med langt krassere utbrudd, er dansedommer Tor Fløysvik. Lørdag ville han sende Triana hjem med disse ordene:

- Jeg er nervøs når Triana danser. Du henger ikke med i svingene. Jeg ber på mine knær om at Jan Thomas går videre, sa en nådeløs Fløysvik.

Men Fløysviks bønn hjalp lite da TV-seerne ga sine stemmer. Men Triana selv tar seg ikke nær av kommentaren fra den strengeste av dansedommerne.

- Det bryr jeg meg ikke om, sier Triana.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Dette grepet ga 40 poeng