VURDERER POLITIANMELDELSE: Etter å ha blitt gjort oppmerksom på den ulovlige reklamen vurderer Hedda Kise å politianmelde svindleren. Foto: NTB scanpix
VURDERER POLITIANMELDELSE: Etter å ha blitt gjort oppmerksom på den ulovlige reklamen vurderer Hedda Kise å politianmelde svindleren. Foto: NTB scanpixVis mer

- Dette er toppen av frekkhet

TV 2-programleder Hedda Kise misbrukt i slankereklame.

SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Hedda Kise (40) trodde ikke sine egne øyne da hun plutselig så seg selv i forbindelsen med en ukjent slankereklame på internett.

«Mirakel vekttap. Følg disse to enkler regler for en slankere kropp. Ingen slanking!» står det i annonsen som blant annet sirkulerer rundt på nettsamfunnet Facebook sammen med et bilde av Hedda.

Dermed ser det ut som om Kise annonserer for en slankepille, mens hun i realiteten aldri har hørt om produktet og bildet er stjålet.

- Jeg ble først gjort oppmerksom på reklamen av TV 2 før den plutselig dukket opp på min egen Facebook-side. Dette er toppen av frekkhet, men først og fremst trist hvis noen blir lurt til å tro at jeg faktisk reklamerer for noe slikt. Slankepiller ville jeg aldri ha reklamert for, selv om jeg hadde fått penger for det, sier Hedda til ukebladet Her og Nå.

Programlederen legger ikke skjul på at det hele har vært belastende. Nå vurderer Kise å gå til politiet med en anmeldelse.

- Med ansvaret for fire barn, full jobb i TV 2 og kronisk migrene (ettervirkninger etter operasjonen i 2007 da hun fikk fjernet en hjernesvulst) var ikke dette min førsteprioritet. Men reklamen er der fortsatt, så nå vurderer jeg absolutt å politianmelde dette, forteller Hedda til Her og Nå.

LES OGSÅ:     Fant lykken med ny mann