<strong>REAGERTE:</strong> - Når slike negative ting dukker opp blir jeg mer og mer lei meg. Men jeg klarer å holde tårene tilbake, sier Nikolina Miletic (bak til venstre) til Seher.no om søndagens kappestrid. Foto: TV3
REAGERTE: - Når slike negative ting dukker opp blir jeg mer og mer lei meg. Men jeg klarer å holde tårene tilbake, sier Nikolina Miletic (bak til venstre) til Seher.no om søndagens kappestrid. Foto: TV3 Vis mer

- Dette er til å bli kvalm av

«Robinson»-deltager Nokolina Miletic var langt nede etter å ha blitt hånet kraftig med TV-kameraer til stede.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I søndagens «Robinsonekspedisjonen» var det Bård Anders Langø (38) som måtte takke for seg etter å ha fått flest stemmer i øyrådet. Men det var ikke bare Bård Anders som hadde grunn til å føle seg dolket i ryggen, også Nikolina Miletic (30) fikk nemlig så til de grader møte de andre deltagernes «vrede» i løpet av episoden.

De gjenværende deltagerne hadde muligheten til å vinne seg et aldri så lite spa-opphold på øya, som inkluderte en dusj i ferskvann, massasje og tannpuss. Men for at det skulle skje, måtte man vinne kappestriden, der de skulle svare på ti spørsmål om de andre deltagerne. Poeng fikk man dersom man svarte det samme som flertallet.

- Akkurat der og da, reagerte jeg ikke så jævlig bra. Jeg var ikke så godt likt på det tidspunktet. Jeg gruer meg til å se det på TV, og var veldig lei meg etterpå, forteller Nikolina Miletic til Seher.no.

Årsaken er såre enkel. Flertallet stemte nemlig på henne på de fleste negative spørsmål. Det inkluderer blant annet «Hvem har lavest IQ av deltagerne, hvem er mest fattig av dere om ti år, hvem er den kjedeligste i gruppa og hvem er tenkelig til å kunne lyve for å oppnå personlige fordeler».

- Når slike negative ting dukker opp blir jeg mer og mer lei meg. Men jeg klarer å holde tårene tilbake, sier Nikolina, som likevel reagerte mest på et av spørsmålene der flertallet ikke stemte på henne. Det spørsmålet handlet om hvilken person i gruppa som var mest gavmild.

Flertallet havnet på Lillan Ramøy (43).

- Dette er til å bli kvalm av, sa Nikolina i episoden.

Til Seher.no forklarer hun hvorfor:

- Den reagerte jeg mest på, og den mener jeg at jeg fortjente - selv om det heller ikke er kult at de folk mener at jeg har lavest IQ. Spesielt Morten fikk veldig mye mat av meg, rester, og ikke minst frukt. Så stemmer han på Lillan. Jeg reagerte på at jeg fikk «pepper» og ikke «kred» for det. Den fortjente ikke Lillan.

Ut av programmet gikk altså Bård Anders. Det var heller ikke Nikolina veldig begeistret for.

- Det at Bård Anders røk ut på det tidspunktet han røk ut var ikke kult der og da, det var han jeg hadde mest lyst til å ha der. Han var en av de få jeg kunne snakke med. Men i ettertid har jeg jo sett at han ikke var så lojal og ærlig som han skulle ha det til, sier «Robinson»-deltageren til seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager på TV3 kl. 21. Finn oversikt over alle dine favoritt-programmer i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Så mye tjente reality-vinnerne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer