Dette er TikToks største stjerner

Flere av TikTok-stjernene får over en million følgere i døgnet og har på kort tid blitt kjent over hele verden.

STJERNER: Både Addison Rae, søstrene Charli og Dixie D'Amelio og Jacob Sartorius har flere titalls millioner følgere. Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Både Addison Rae, søstrene Charli og Dixie D'Amelio og Jacob Sartorius har flere titalls millioner følgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har appen TikTok vokst frem i rekordfart. Den var tidligere kjent under navnet Musical.ly, og flere og flere har kastet seg på trenden om å lage korte videoer med musikk, dans, imitasjoner og korte «vlogger».

Flere av landets kjendiser er aktive der, men det er ingen hemmelighet at mange av TikToks største stjerner holder til i USA.

Blant dem er 16 år gamle Charli D'Amelio, som blir omtalt som ikke annet enn «dronningen av TikTok» av New York Times. I skrivende stund har hun over 54 millioner følgere på appen, og kontoen hennes vokser med om lag en million i døgnet.

Hun har over 3,6 milliarder likerklikk på videoene sine, og det til tross for at 16-åringens karriere på TikTok ikke startet før i 2019. En helt spesiell video skulle imidlertid sette fart på sosiale medier-karrieren.

- For meg så var det faktisk én video som gikk viralt og som på mange måter startet det hele, sa Charli da hun gjestet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon i mars.

- Det var en duett med en kvinne som heter «Move With Joy» som lager lette danser. Hun snakker og så kopierer man alt hun sier. Jeg lagde en duett med en av hennes videoer, og da jeg var på vei til dansetrening halvannen time hjemmefra, begynte likerklikkene å komme, fortsatte hun.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer