Dette er Tiger Woods nye kjæreste

Alyse Lahti Johnston ble arrestert mistenkt for fyllekjøring.

ØDELA EKTESKAPET: Etter utroskapsavsløringene og skilsmissen fra svenske Elin Nordegren (31), har golfesset Tiger Woods (35) nå funnet kjærligheten igjen - men ikke uten et anstrøk av skandale. Foto: Stella  Pictures
ØDELA EKTESKAPET: Etter utroskapsavsløringene og skilsmissen fra svenske Elin Nordegren (31), har golfesset Tiger Woods (35) nå funnet kjærligheten igjen - men ikke uten et anstrøk av skandale. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Studinen Alyse Lahti Johnston (22) skal være Tiger Woods (35) nye kjæreste.

De to har, ifølge TerezOwens.com, datet i flere månedene. Alyse er stedatter til Alistair Johnston, en av sjefene i IMG, sportsagentbyrået som representerer Woods. Hennes biologiske far skal være den tidligere baseballstjernen Jeff Lahti.

Den blonde jenta er vanligvis en fryd for øyet, men nå har et såkalt mugshot fra en arrestasjon 9. oktober i fjor funnet veien til internett. Her fremstår hun ikke som like fotogen.

22-åringen ble arrestert av politiet i Orlando, Florida dmistenkt for fyllekjøring,  skriver RadarOnline.

Da hun ble tiltalt i Orange County den 10. desember, gjaldt tiltalen bare uforsiktig kjøring. Det hele skal ha endt med en trafikkforseelse på rullebladet for unge Alyse - for feilaktig skifte av fil på motorveien.

Svenske Elin Nordegren tok i fjor ut skilsmisse etter at 14 forskjellige kvinner hadde stått frem i media og hevdet de hadde vært hans elskerinner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skandale-George dumpet etter 15 år