- Dette er terningkast 1-antrekket fra i fjor

Eli Kari Gjengedal stilte på Gullruten-løperen med fjorårets antrekk.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: En av de første som dukket opp på den røde løperen før «Gullruten»-showet i Bergen på fredag var den nye værsjefen Eli Kari Gjengedal.

Gjengedal kom sammen med ektemannen Tom Saxegaard, og hadde på seg nøyaktig det samme antrekket hun ble slaktet for i fjor.

- Dette er terningkast 1-antrekket fra i fjor. Jeg har på meg det samme fordi jeg ble sur for at jeg fikk terningkast 1 og katastrofe-slakt i alle blader i fjor. Det er på pur f, for å se om det ville bli lagt merke til. Og det ble det, så det er kjempemoro, sa Gjengedal til Seoghør.no.

Se LIVE-sendingen fra den røde løperen her

I år håper programlederen og værsjefen på bedre valør på terningen.

- Det hadde vært kjempekult om jeg fikk sekser på terningen i år.

Her ser du høydepunktene fra den røde løperen på Gullruten:Gjengedal og Saxegaard giftet seg i april i Las Vegas, og livet som nygift er fantastisk.

- Jeg er kjempeforelsket i mannen min og veldig lykkkelig gift, så vi får bare håpe at det varer, sier Gjengedal til Seoghør.no.LES OGSÅ: - Jeg er stormforelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer