<strong>KONKURRENTER:</strong> Thomas fikk hard konkurranse av Espen Hagen (30) fra Lillestrøm og Stine Jensen (24) fra Skien, men artistene hadde en vennskapelig tone seg i mellom.
KONKURRENTER: Thomas fikk hard konkurranse av Espen Hagen (30) fra Lillestrøm og Stine Jensen (24) fra Skien, men artistene hadde en vennskapelig tone seg i mellom. Vis mer

- Dette er sykt moro!

Thomas Frantzen gikk videre fra gruppe C.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gruppe C i Se og Hørs sommerstjernen ble en svært jevn gruppe, men det var til slutt Thomas Frantzen (25) fra Skien som stakk av med seieren og gikk videre til superfinalen som skal holdes på Color Line 28. august – 30. august.

- Dette er sykt moro! Jeg kom videre! utbryter Thomas Frantzen da han får høre den gode nyheten.
Thomas forteller at han har kost seg masse denne sommer.

- Det har vært helt konge å reise på turné med Se og Hør i sommer. Det var litt av en gjeng jeg fikk gleden av å tilbringe tiden min med!

Nå krysser han fingrene for at det vil gå like bra i finalen.

- Jeg har så utrolig lyst til å klatre helt til topps! Det ville vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer