- BRYR MEG IKKE SÅ MYE: Carla Bruni tenker ikke så mye over kritikken hun har fått etter å ha sunget om narkotika og sex. Foto: AP
- BRYR MEG IKKE SÅ MYE: Carla Bruni tenker ikke så mye over kritikken hun har fått etter å ha sunget om narkotika og sex. Foto: APVis mer

- Dette er svært smertefullt

Carla Bruni kritiseres på grunn av sanger om narkotika og sex.

SEHER.NO: Frankrikes førstedame Carla Bruni (40) ga i sommer ut albumet "Comme Si de Rien N'etait".

Flere ganger nevner hun narkotika og sex i sangene sine, og mange skal ha reagert på at kona til en president kan synge om slikt. 

Tekstlinjen "You are my drug/More deadly than Afghan heroin/More dangerous than Colombian white" har ikke slått an hos Colombias utenriksminister Fernando Araujo, melder Fox News.

- Når det kommer fra munnen til kona til den franske presidenten, er dette svært smertefullt for Colombia, sier han.

Men Bruni har ingen planer om å legge seg langflat. I stedet forteller hun at hun liker at folk lytter til musikken hennes.

- Det bryr meg ikke så mye. Det er faktisk koselig at folk leter etter en mening i sangene mine. I det minste leser de sangtekstene, sier hun.


- Sangen handler om avhengighet til kjærlighet, når folk blir gærne, hvis du skjønner? Jeg vet at teksten kan bli tolket på andre måter, men når alt kommer til alt, så kan sangene snakke for seg selv.

LES OGSÅ: Her er de verste låttekstene!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.