DET STØRSTE: Ifølge Didrik Solli-Tangen var det å opptre med den verdenskjente tenoren José Carreras det største han noensinne har opplevd.  Foto: Scanpix
DET STØRSTE: Ifølge Didrik Solli-Tangen var det å opptre med den verdenskjente tenoren José Carreras det største han noensinne har opplevd. Foto: Scanpix Vis mer

- Dette er større enn MGP

Didrik Solli-Tangen fikk opptre med sitt store idol.

SEHER.NO:  Søndag fylte 4000 mennesker Hamar OL Amfi for å høre en av verdens ledende tenorer - José Carreras, opptre sammen med den meksikanske sopranen Rebeca Olvera, samt den norske MGP-vinneren Didrik Solli-Tangen (22).

Carreras, som tidligere har delt scene med blant andre Luciano Pavarotti, ønsket å ha med seg Didrik på scenen da han skulle opptre i Hamar. Og unggutten selv beskriver invitasjonen «omtrent som da Ole Gunnar Solskjær fikk telefon fra Manchester United», skriver VG.

- Dette er det jeg har drømt om hele livet. Carreras er et stort forbilde og han driver jo med det jeg liker best - svisker, eller populærmusikk innenfor operaen, sier Didrik til avisen.

22-åringen, som om under én måned representerer Norge i Eurovision-finalen i Oslo, innrømmer også at å synge med Carreras er større for ham enn det å delta i MGP.

- Dette er større for meg. Inntil nå i mitt liv er denne konserten det største som har skjedd meg, sier han.

Når det gjelder vinnersjansene i årets Eurovision-finale, er imidlertid unggutten litt mer tilbakeholden.

- Norge har i alle fall en utrolig fin låt i år! Utover det er det ikke godt å si før jeg har sett de andre på scenen, men jeg får gjøre så godt jeg kan, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette blir Norges største tv-begivenhet noensinne