<strong>TO PROFILER:</strong> Bella Hadid, Justin Bieber og Sophie Turner er bare noen av kjendisene som har hemmelige Instagram-kontoer. Foto: NTB Scanpix
TO PROFILER: Bella Hadid, Justin Bieber og Sophie Turner er bare noen av kjendisene som har hemmelige Instagram-kontoer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendiser på Instagram:

Dette er stjernenes hemmelige Instagram-kontoer

Med ugjenkjennelige navn deler stjernene flere bilder med følgere som klarer å finne profilene deres.

Publisert

De fleste av verdens største stjerner kommer i kontakt med fansen sin gjennom sosiale medier. På den måten får fansen følge med på kjendisenes liv, og på sett og vis også ta del i hverdagen deres.

Mens noen har mer private profiler, er det mange som deler tilsynelatende alt med følgerne sine. Men nå viser det seg at selv de ivrigste deler langt mer enn hva de fleste trolig er klar over.

Ifølge Refinery 29, et amerikansk kjendisnettsted, er det flere kjendiser som har hemmelige profiler på Instagram, hvor de går under helt andre brukernavn. Profilene beskrives som «Finsta», kjendisers ukjente profiler hvor de deler «mer ekte bilder», ifølge People.

Alter ego

Blant dem er supermodell Bella Hadid (22) som har svimlende 24,9 millioner følgere på sin originale Instagram-profil. Ifølge kjendisnettstedet har Bella også en profil som heter «Rebekka Harajuku», en profil som etter bare åtte innlegg har nesten 21 000 følgere.

W Magazine skriver at Bellas hittil ukjente profil styres av hennes alter ego, Rebekka Harajuku, en person hun blir når hun har på seg en kort, blond parykk. På profilen er det delt en rekke bilder av 22-åringen i Tokyo, riktignok fra 2018.

Pølse-anmelder

«Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (23) skal også ha gjort som supermodellen, men hun har ifølge Business Insider gått for et helt annet uttrykk på sin ukjente Instagram-profil.

Under brukernavnet «Sophies sausage reviews» deler hun nemlig bilder av pølser, og kommer blant annet med anbefalinger til pølserestauranter. I beskrivelsen på profilen står det at hun er «lidenskapelig opptatt av pølser».

Turners profil har i skrivende stund over 40 700 følgere, mens hennes kjente profil har hele 14,1 millioner. I likhet med Bella Hadid har ikke Sophie Turner delt bilder på sin hemmelige profil i år.

«Haterne elsker denne profilen»

I april i fjor skrev Paper Magazine at også ungpikeidolet Justin Biebers (25) andre profil var blitt funnet. Profilen har hele 195 000 følgere og heter« SkylarkTylark_», ifølge magasinet.

På det som skal være Justins andre profil ble det sist delt et bilde i januar, mens det første som er delt ble lagt ut i april i fjor. Den gang sammen med Bella Thorne (21), som ifølge People også har en såkalt hemmelig profil.

Hun kaller seg «The weird bitch Bella» og har 197 000 følgere. I skrivende stund har hun delt 43 innlegg med følgerne sine. 21-åringen deler både paparazzi-bilder og mer usminkede bilder med fansen. Også en del «memes» går igjen i feeden hennes.

«Haterne mine elsker denne brukeren», står det i beskrivelsen.

Bella skal ha hatt profilen helt siden 2017.

Egen profil til grisen

Ariana Grande (25) har også en ekstra profil. Skal vi tro Refinery 29 er ikke brukeren særlig hemmelig, snarere tvert imot. «Real Piggy Smallz» har hele 547 000 følgere og skal være en bruker Ariana har laget til kjælegrisen sin, Piggy Smallz.

Bildene som deles får stort sett flere hundre tusen likerklikk, og følgerne er ivrige i kommentarfeltet. Gjentakende skriver brukere om hvor søt grisen er.

View this post on Instagram

hiujndndnnfndnddnnnndneje j

A post shared by Piggy Smallz (@realpiggysmallz) on

Piggy Smallz følger bare én profil tilbake, og det er Arianas Instagram-profil, hvor hun har over 158 millioner følgere.

Ville være privat

Disney-stjerne og artist Demi Lovato (26) var en av dem som gikk langt for å holde sin andre profil helt hemmelig.

Hun gikk under navnet «MM_82092», men etter at en følger skal ha lekket bildene fra profilen, som i utgangspunktet skulle være en profil utenfor rampelyset, slettet stjernen alle innleggene, skriver Mirror.

Tross null bilder i feeden, har brukeren fremdeles 264 000 følgere.

Snikbilder

I motsetning til Demi har «Riverdale»-skuespiller Cole Sprouse (26) reklamert for sin hemmelige profil på sin offentlige Instagram-profil.

På sistnevnte har han 26,4 millioner følgere og kaller seg Cole Sprouse, mens på den andre har han 5,4 millioner følgere og heter «Camera_duels».

Brukeren ble ifølge 26-åringen opprettet for å ta bilder tilbake av mennesker som snikfotograferer ham.

«Denne Instagrammen er dedikert til menneskene der ute som tar snikbilder av meg, men jeg tar bilder av dem først. Måtte det raskeste kameraet vinne», står det i beskrivelsen.

Avslørt

Selv om flere kongelige har kommet på Instagram de siste årene har prinsesse Beatrice (30) frem til nå holdt en svært lav profil. Ifølge Mirror skal hennes hemmelige profil, «Beayork», ha blitt avslørt av modell Karlie Kloss (26) i fjor sommer.

Den gang delte sistnevnte en skjermdump fra en Facetime-samtale med prinsessen og tagget henne i bildet.

Det som angivelig er prinsessens profil er helt privat og har kun 663 følgere. 30-åringen følger i skrivende stund 1051 brukere.

Også kronprinsesse Mette-Marit (45), som har profilen «Crownprincessmm» har en lukket profil. Der kaller hun seg «Gullfugl» og har 147 følgere.

Flere kjendiser, blant andre medlemmer av Kardashian-Jenner-klanen skal ha «Finsta»-profiler, men deres brukere er foreløpig ikke avslørt.

LES OGSÅ: Derfor forsvant de fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer