INTERVJUET: Det er i et intervju med den amerikanske ABC, at Gibson forteller svært åpenhjertig om skandalen. Foto: All Over Press
INTERVJUET: Det er i et intervju med den amerikanske ABC, at Gibson forteller svært åpenhjertig om skandalen. Foto: All Over PressVis mer

- Dette er slutten

Mel Gibson angret bittert på sine gjerninger.

SEHER.NO: I går ble det mye omtalte intervjuet med skuespilleren Mel Gibson (50), som i sommer ble arrestert for fyllekjøring, sendt på amerikansk TV.

I intervjuet forteller han at han ikke ønsker å være et monster - og at han var nødt til å ta seg et par øl for å kunne fortelle familien at han hadde blitt arrestert for fyllekjøringen.

LES OGSÅ: - Jeg må fikse meg selv!

- Jeg dro hjem, og så at barna mine var der. Jeg snakket med dem litt, men jeg måtte styrte et par kalde øl før jeg klarte å fortelle dem hva som hadde skjedd, forteller en åpenhjertig Gibson.

- Det var uutholdelig for meg. "Det var det. Dette er slutten, men jeg må i hvert fall komme meg gjennom denne morgenen," tenkte jeg.

SE HER: Full rulle i Malibu. Gibson er langt i fra den eneste som blir tatt!

Mel fortalte også at han fikk suicidale tanker etter arrestasjonen. Han ville heller dø enn å fortelle kona hva som hadde skjedd!

- Til slutt måtte jeg bare si det rett ut. Selvsagt likte hun det ikke, men hun tok det med verdighet, sier Mel og smiler litt. - Jeg har unnskyld meg mer enn noen jeg kjenner ...

Les mer om skandalen her.