- Dette er slutten

Mel Gibson angret bittert på sine gjerninger.

INTERVJUET: Det er i et intervju med den amerikanske ABC, at Gibson forteller svært åpenhjertig om skandalen. Foto: All Over Press
INTERVJUET: Det er i et intervju med den amerikanske ABC, at Gibson forteller svært åpenhjertig om skandalen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går ble det mye omtalte intervjuet med skuespilleren Mel Gibson (50), som i sommer ble arrestert for fyllekjøring, sendt på amerikansk TV.

I intervjuet forteller han at han ikke ønsker å være et monster - og at han var nødt til å ta seg et par øl for å kunne fortelle familien at han hadde blitt arrestert for fyllekjøringen.

LES OGSÅ: - Jeg må fikse meg selv!

- Jeg dro hjem, og så at barna mine var der. Jeg snakket med dem litt, men jeg måtte styrte et par kalde øl før jeg klarte å fortelle dem hva som hadde skjedd, forteller en åpenhjertig Gibson.

- Det var uutholdelig for meg. "Det var det. Dette er slutten, men jeg må i hvert fall komme meg gjennom denne morgenen," tenkte jeg.

SE HER: Full rulle i Malibu. Gibson er langt i fra den eneste som blir tatt!

Mel fortalte også at han fikk suicidale tanker etter arrestasjonen. Han ville heller dø enn å fortelle kona hva som hadde skjedd!

- Til slutt måtte jeg bare si det rett ut. Selvsagt likte hun det ikke, men hun tok det med verdighet, sier Mel og smiler litt. - Jeg har unnskyld meg mer enn noen jeg kjenner ...

Les mer om skandalen her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer