Britney Spears:

- Dette er skremmende

Fansen er alvorlig bekymret for popstjernen.

BEKYMRET: Følgerne reagerer på Britney Spears' oppførsel på sosiale medier den siste tiden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BEKYMRET: Følgerne reagerer på Britney Spears' oppførsel på sosiale medier den siste tiden. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Popstjerne Britney Spears (41) har vært en fri person i godt over ett år, og det ser ut som hun nyter friheten.

Rett etter at det ble klart at hun ikke lenger var underlagt et vergemål, kunne hun og kjæresten Sam Asghari (28) gladelig fortelle at de hadde forlovet seg. Ikke lenge etter ble de mann og kone.

Paret har også blitt «foreldre» til en liten valp.

Før vergemålet ble avsluttet hadde fansen hennes kjempet en lang og hard kamp for å #FreeBritney. I hele 13 år var det hennes far, Jamie Spears (70), som kontrollerte så å si hele livet hennes.

PUNGET UT: Amerikanske Bryan Ray (35) har brukt elleville summer på å ligne på sitt store idol, Britney Spears. Video: Rød Løper Vis mer

Men nå virker fansen å være alvorlig bekymret igjen.

«Kan noen ringe faren hennes».

Slik lyder en av kommentarene under Spears' siste Instagram-innlegg. At 41-åringen deler lettkledde bilder er intet nytt for de som har fulgt henne lenge.

Men den siste tida har noe endret seg, ifølge fansen. Flere påpeker at hun ser trist ut og at det virker som bildene er tatt og delt uten at hun vil det.

«Dette er ærlig talt skremmende», mener en.

«Ser dette ut som en kvinne som gleder seg over å legge ut sexy bilder? Det ser ut som en som blir tvunget til å gjøre noe hun ikke vil. Hvor i helvete er mannen hennes?», spør en annen.

Det er også mange som frykter noe er alvorlig galt.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

«Jeg føler at det er slik menneskehandel ser ut. Så trist. Er det noen andre som føler at noen tvinger henne til dette..?».

«Dette er skummelt! Nesten som om hun blir holdt som gissel. Og denne 'dusjen' ser så rar ut. Ikke noe du ville sett i et hjem til en million dollar. Hva skjer egentlig?».

«Jeg tror hun er dopet med mye medisiner».

UFRIVILLIG: Flere av følgerne er redde for at Britney Spears' nakenbilder deles imot hennes vilje, Foto: Skjermdump Instagram
UFRIVILLIG: Flere av følgerne er redde for at Britney Spears' nakenbilder deles imot hennes vilje, Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Noen av følgerne kommenterer at hun tross alt har vært gjennom et stort traume med tanke på vergemålet, og at man må la henne gjøre hva hun selv vil.

Og så er det de som er lei bildene av den nakne kroppen.

KRASJET: Her filmer Jason Alexander at han skal ha sneket seg inn på bryllupet til ekskona Britney Spears. Vis mer

«Vennligst stopp».

«Kan du i det minste få tatt profesjonelle eller kunstneriske bilder? Du er ikke 20 lenger».

LES OGSÅ: Raser mot eksen etter naken-uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer