<strong>EKKELT:</strong> Henriette Bruusgaard er her i ferd med å få en matbit inn i munnen...«Alt for Norge»-programlederen ser ikke helt tilpass ut... Foto: Anders Myhren/Seher.no
EKKELT: Henriette Bruusgaard er her i ferd med å få en matbit inn i munnen...«Alt for Norge»-programlederen ser ikke helt tilpass ut... Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Dette er skikkelig ekkelt!

Seher.no tester «Alt for Norge»-programlederens «norskhet»... med mat!

Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.no teste Henriette Bruusgaards matkunnskaper nederst i saken! 


SEHER.NO: Torsdag er det duket for andre episode av TVNorges nye suksessprogram «Alt for Norge», hvor 10 amerikanere med norske aner har blitt ført tilbake til moderlandet og kjemper om den ærefulle tittelen «Den Ekte Nordmannen».

Konkurransen handler om å mestre livet som nordboer og deltagerne får en rekke tradisjonsrike utfordringer som polferd, friluftsliv og skumle smaksprøver på norske retter, som smalahove.

Se bilder av alle deltagerne her!

I anledning programmet synes imidlertid vi i Seher.no at det var på tide å la de «stakkars» norsk-amerikanerne få hvile litt, og heller sette programleder Henriette Bruusgaards (28) ferdigheter på prøve.

TV-profilen har nemlig fulgt med produksjonsteamet og deltagerne under hele innspillingen, og til Seher.no har hun tidligere uttalt at hun ser på seg selv som en tøff, norsk jente med ganske gode kunnskaper om hjemlandet.

Dermed virket det passende med en liten smakstest, og Seher.no valgte ut seks halv-ekle typisk norske matvarer/retter - gammalost, reinsdyrpølse, lodderogn, lefse, geitemelk og potet, som programlederen skulle gjette seg frem til med bind for øynene.

Det skulle vise seg å bli en større og langt eklere utfordring enn Bruusgaard hadde trodd.

For med utallige ulike smaker i munnen og en veivende gaffel skremmende nær øynene, var det ikke lett å gjette seg frem til riktig svar.

- Er det tran? Jeg har sånn lefse og lodderogn smak i munnen...hmmm...dette er skikkelig ekkelt! humret programlederen, med en skje full av geitemelk i munnen. 

Melken var imidlertid ikke det vanskeligste å gjette seg frem til...

For å finne ut hvordan det gikk med Henriette og om hun kan kalle seg «Den Ekte Nordmannen», se videoen nederst i saken!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Alt for Norge» sendes på TVNorge torsdager klokken 21.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ:- Det var et sjokk for dem[obj:media:8525]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer