- Dette er skikkelig bedrag

Hellstrøm så rødt da han åpnet kjøleskapet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (63) gikk i september til angrep både mot pulvermat og kunstige smakstilsetninger i matvarer som selges i norske butikker.Søndag blir han rystet når han i TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp hjemme» tar en nærmere kikk på matvarene som ligger i matskapet til ekteparet Tom Blytt (38) og Jannicke Johansen (37) fra Askøy.- Guffen matKotelettene og de andre kjøttproduktene blir stemplet som «guffen billigmat», som han mener er ødelagt av kunstige tilsetningsstoffer.- Jeg har ikke noe i mot at mat er billig, så lenge det er sunt og av god kvalitet. Men de varene her er fulle av kunstige tilsetningsstoffer og ser direkte gufne ut.- Hel grillet kylling, tilsatt 13 prosent saltlake. Dette kaller de kylling? Å påstå at kylling blir saftigere ved å tilsette saltlake, det er en farlig påstan, sier han til kameraene.Han trekker også fem røkte koteletter, som ifølge ham aldri har vært nær en røkeovn, men er smurt inn med kunstig røykaroma.- BedragHellstrøm mener Askøy-paret og andre kunder blir lurt når de tror de kjøper sunne produkter, og mener de og folk flest bør bli flinkere til å sjekke innholdsfortegnelsen på maten de kjøper.- Jeg blir helt sprø av dette. Dette er skikkelig bedrag. Her er det billige produkter men det er skikkelig søppelmat.Til Seoghør.no har Hellstrøm tidligere sagt at han mener folk bør være villige til å tenke mindre på pris og hva de serverer seg selv og ungene sine.- Mat for meg er naturlig og ekte ingredienser, forklarer mesterkokken.«Hellstrøm rydder opp hjemme» kan du se på TV3 søndager kl. 20. Finn dine favoritt-program i Seoghør.nos TV-guide! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Hadde aldri trodd at det var så ille

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer