- Dette er skamløst av David og Victoria

Programleder Piers Morgan retter krass kritikk mot ekteparet Beckham.

KRASS KRITIKK: Den britiske TV-profilen Piers Morgan (t.v.) mener at David og Victoria Beckham burde vite bedre enn å eksponere barna sine på sosiale medier. De siste dagene har sjarmerende videosnutter av Cruz Beckham (midten) tatt av på nettet. Foto: Wenn/ Instagram/ Pa Photos/ NTB Scanpix
KRASS KRITIKK: Den britiske TV-profilen Piers Morgan (t.v.) mener at David og Victoria Beckham burde vite bedre enn å eksponere barna sine på sosiale medier. De siste dagene har sjarmerende videosnutter av Cruz Beckham (midten) tatt av på nettet. Foto: Wenn/ Instagram/ Pa Photos/ NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Britiske David (40) og Victoria Beckham (42) er et av verdens mest berømte ektepar, og nå er barna deres i ferd med å bli like berømte.

De siste dagene er det yngstesønnen Cruz Beckham (11) som har fått mest oppmerksomhet, etter at firebarnsmoren delte en videosnutt av at han synger på Instagram.

Allerede har flere av Victorias Instagram-følgere erklært 11-åringen som «den nye Justin Bieber», som slo gjennom som artist som 13-åring. Også pappa David har stolt vist frem Cruz sitt sangtalent for de nesten 22 millioner følgerne sine på Instagram.

Selv om mange tilsynelatende lar seg sjarmere i senk av Instagram-innleggene, er andre mer kritiske. Den britiske journalisten og programlederen Piers Morgan (51) retter nå skarp skyts mot ekteparet.

Saken fortsetter under bildet.

FRITTALENDE TV-PROFIL: Piers Morgan (t.h) er ikke redd for å si hva han mener, og tar gjerne bladet fra munnen i programmet «Good Morning Britain». Her intervjuer han stjernekokken Marco Pierre White mandag 11. april.  Foto: Rex Features
FRITTALENDE TV-PROFIL: Piers Morgan (t.h) er ikke redd for å si hva han mener, og tar gjerne bladet fra munnen i programmet «Good Morning Britain». Her intervjuer han stjernekokken Marco Pierre White mandag 11. april. Foto: Rex Features Vis mer

- Skamløs oppførsel

Ifølge UsWeekly fyrte Morgan løs i TV-programmet «Good Morning Britain», der han er en av programlederne, tirsdag denne uken.

- Man har disse kjendisforeldrene som gnåler om å beskytte barna sine og privatlivet og så videre. Og så driver de og legger ut denne 11-åringen på Instagram foran haugevis av folk for å gjøre ham til stjerne, slik Brooklyn nå er blitt fotograf, sier Piers Morgan i programmet. 

Hva synes du om Beckhams eksponering av yngstesønnen? Gi din mening nederst i saken!

Den britiske TV-profilen, som har røket i tottene på andre kjendiser tidligere, legger til at barn selv bør få bestemme om de skal være i rampelyset eller ikke.

- Jeg tenker: «Kan de virkelig ikke bare være barn?». Og så, når de er ferdige på skolen, ta sine egne valg? Hvis de da ønsker å gå inn i den bransjen, så er det supert. Men for meg er dette her skamløst, uttaler Morgan i programmet, ifølge UsWeekly.

Saken fortsetter under bildene.

NY STJERNE?: Nylig delte Victoria Beckham en videosnutt av en syngende Cruz (t.v) med sine ti millioner Instagram-følgere. I ettertid har flere spådd ham en sangkarriere i ung alder, slik Justin Bieber (t.h) opplevde. Her er tenåringsidolet avbildet på sin egen boksigering i New York i 2004 - ti år gammel.  Foto: Instagram/ Zuma Press/ NTB Scanpix
NY STJERNE?: Nylig delte Victoria Beckham en videosnutt av en syngende Cruz (t.v) med sine ti millioner Instagram-følgere. I ettertid har flere spådd ham en sangkarriere i ung alder, slik Justin Bieber (t.h) opplevde. Her er tenåringsidolet avbildet på sin egen boksigering i New York i 2004 - ti år gammel. Foto: Instagram/ Zuma Press/ NTB Scanpix Vis mer

I skrivende stund har ikke Victoria eller David Beckham besvart kritikken fra frittalende Piers Morgan.

På Instagram har imidlertid den kjekke firebarnsfaren trukket frem at unge Cruz tydeligvis elsker å opptre foran foreldrene:

- Han er latterlig søt og gleden i ansiktet hans mens han holder på får oss bare til å smile, påpeker den pensjonerte fotballstjernen i teksten til videosnutten.

Saken fortsetter nedenfor.

Tok sønnen i forsvar

Tidligere i år ble det kjent at Beckhams eldste sønn Brooklyn (17) hadde blitt hyret inn for å fotografere motehuset Burberrys nye parfymekampanje.

Flere var kritiske til at tenåringsgutten hadde fått det prestisjefylte oppdraget, og i ettertid har David Beckham forsvart sønnen mot fotojobbhetsen.

- Vi vet at Brooklyn kommer til å gjøre feilsteg her i livet, og vi vet at han har mange flere muligheter på grunn av oss. Men han lager muligheter for seg selv også. Så langt har vi vært veldig heldige med at han har funnet noe han elsker å drive med. Om folk tror det eller ei, så har han et ekte talent. Han har et fantastisk «blikk», og har bevist det med bildene han har tatt, sa David Beckham til GQ i mars.

Saken fortsetter under bildene.

BERØMTE MED BURBERRY: Mens Romeo Beckham (t.v. og midten) har vært modell for det britiske motehuset Burberry flere ganger, har storebror Brooklyn vært fotograf for merket.  Foto: Xposure/ Danapress/ PA Wire
BERØMTE MED BURBERRY: Mens Romeo Beckham (t.v. og midten) har vært modell for det britiske motehuset Burberry flere ganger, har storebror Brooklyn vært fotograf for merket. Foto: Xposure/ Danapress/ PA Wire Vis mer

Populær barnemodell

Det er ikke bare Cruz og Brooklyn som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Parets mellomste sønn, Romeo Beckham (13), er allerede godt i gang med å skape seg en karriere som modell.

Den sjarmerende gutten har figurert i flere kampanjer for Burberry fra 10-årsalderen. Og i november 2014 presenterte Burberry sin nye julekampanje, med Romeo Beckham i hovedrollen:

 

Burberrys kreative leder i Storbritannia, Christopher Bailey, har tidligere sagt til Daily Mail at Romeo er et naturtalent:

- Det er alltid en glede å jobbe med ham. Han har masser av sjarm, stil og energi! Jeg er lykkelig over at han leder vår julekampanje, sa Bailey til avisen i 2014.

Foreløpig er det Beckham-parets yngste barn, datteren Harper (4), som er blitt mest skjermet fra rampelyset. Pappa David har fireåringen som sin øyensten, og han har tatt til motmæle mot tabloidavisenes oppslag om datteren.

David og Victoria Beckham har ikke kommentert de siste påstandene fra Piers Morgan.

BESKYTTENDE PAPPA: David Beckham bærer datteren Harper på armen mens de forlater restauranten Balthazar i New York i februar. Eldtesønnen Brooklyn følger hakk i hæl.  Foto: Zuma Press
BESKYTTENDE PAPPA: David Beckham bærer datteren Harper på armen mens de forlater restauranten Balthazar i New York i februar. Eldtesønnen Brooklyn følger hakk i hæl. Foto: Zuma Press Vis mer

Hva synes du om Beckhams eksponering av yngstesønnen? (Avsluttet)

LES OGSÅ: David Beckham kaster klærne igjen