VAKTE OPPSIKT: En sylslank Anne-Kat. Hærland fikk mye oppmerksomhet da hun kom på premieren for Dagfinn Lyngbøs show i januar. Dama til venstre er hennes gode venninne Therese Heyerdal. Foto: STELLA PICTURES
VAKTE OPPSIKT: En sylslank Anne-Kat. Hærland fikk mye oppmerksomhet da hun kom på premieren for Dagfinn Lyngbøs show i januar. Dama til venstre er hennes gode venninne Therese Heyerdal. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Dette er selvdigging

- Jeg har trent som faen det siste året, og jeg vil jo ha en pay-off for det. Nå stiller Anne Kat. Hærland opp lettkledd i MANN.

Publisert
SEHER.NO: I mars slapp bomben om at Anne Kat. Hærland (37) skulle skilles fra ektemannen Espen Hauglid (31) ett år etter bryllupet.

Nå, litt over en måned senere, stiller Anne Kat. Hærland lettkledd opp i bladet MANN. Rein selvdigging ifølge komikeren selv, som tidligere i år fikk mye oppmerksomhet etter at hun stilte opp sylslank på premiere.

- Alle damer vil jo ha slike bilder av seg selv. De som mener noe annet, lyver. Jeg har trent som faen det siste året, og jeg vil jo ha en pay-off for det.

- Damer vil bli pyntet på og se pene ut. Det er rett og slett ren narsissisme. Selvdigging. Kall en spade for en spade og ta det for det det er, sier Hærland til MANN.

På spørsmål om hvorfor hun stiller opp på bildene, svarer hun:

- Hvorfor ikke? Det er ikke noe vanskelig å få en 37 år gammel dame til å stille opp på coveret av MANN. Jeg er jo abonnent og synes magasinet har mange gode reportasjer. Det er smigrende å bli spurt, sier Anne-Kat. til magasinet.

Men hun har en beskjed til alle glamourmodellene som har dukket opp de siste årene.

- Generelt synes jeg vel egentlig at folk burde utrette noe før de kaster klærne. Det er greit å ha noe å falle tilbake på, sier hun.

Anne-Kat. bruker også store deler av portrettintervjuet til å ta et oppgjør med ukeblader og tabloidaviser etter bruddet med ektemannen. Hun avviser at hun og ektemannen går gjennom et bittert oppgjør. Og sier at vitser som at "bryllupskaka var jo mye finere enn Espen", alltid har vært i showet "Gift, men ingen fanatiker".

- Vitsene om Espen og ekteskapet har vært med i showet helt siden premieren, og har selvfølgelig ikke noe med sannheten å gjøre. Den eneste forskjellen er at de nå sies i preteritum og ikke i presens, sier hun.

- Mannen min er helt innforstått med alt jeg sier og har ikke noen problemer med det, hevder hun. 

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun har aldri trent så mye

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer