- Dette er så ufattelig spennende!

Det er stor stemning, og spenning, i den norske Eurovision-leiren backstage.

UTROLIG SPENT: Stella Mwangi sitter backstage og er utrolig spent på utfallet av tirsdagens semifinale.  Foto: Reuters
UTROLIG SPENT: Stella Mwangi sitter backstage og er utrolig spent på utfallet av tirsdagens semifinale. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO, OSLO/DÜSSELDORF: Nå har alle deltagerne i den første semifinalen sunget sine låter, og norske Stella Mwangi (24) venter i stor spenning med sitt «Haba Haba»-team backstage.

- Herregud! Dette er så ufattelig spennende. Snart skal siste artist på scena, og det er mange fine låter å kjempe mot. Stas med så mange flotte tilbakemeldinger, og morsomt å bli intervjuet av Judith, programlederen, kommer det fra en svært spent Stella mot slutten av semifinalen.

Frem til resultatene offentliggjøres får seerne en kjapp «recap» av de ulike semifinalistene, og kanskje ikke overraskende er Stella strålende fornøyd med denne også. For «Haha Haha»-teamet glødet jo virkelig av entusiasme på scenen.

  - Vi er kjempefornøyd med recapen! Så ut som vi kosa oss, og det er det Eurovision handler om, fortsetter Stella fra «greenroom».

Også publikum virket fornøyde med Stellas opptreden - de klappet takten og jublet med, folk reiste seg og danset mens Stella sang og strålte på scenen. «Stella, Stella!» ble det ivrig ropt fra salen før solstrålen forlot scenen under semifinalen.

- Dette er det morsomste jeg har opplevd i hele mitt liv. Vi må gjøre det en gang til for å virkelig skjønne det! utbrøt Stella ekstatisk rett etter opptredenen sin.

 
Kl. 23.00 i kveld vil det være klart om Stella har klart å sjarmere seg videre til årets Eurovision-finale - og om hun altså får lov til å opptre igjen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var sur synging, Stella  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer