Malika Haqq

- Dette er så trist

Gravide Malika Haqq (36) får hard medfart etter at hun delte et Instagram-innlegg sammen med en plastikkirurg.

OPERASJON: Malika Haqq (36) får følgerne til å rase etter hun tilsynelatende fortalte om operasjonen hun skal utføre etter fødselen. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram
OPERASJON: Malika Haqq (36) får følgerne til å rase etter hun tilsynelatende fortalte om operasjonen hun skal utføre etter fødselen. Foto: NTB Scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Malika Haqq (36) er blitt et kjent ansikt gjennom realityprogrammet «Keeping Up with The Kardashians» som bestevenninnen til Khloé Kardashian (35). Venninnene har vært gjennom både opp- og nedturer i løpet av sitt vennskap, og nå gleder begge seg til at Malika skal bli mamma.

Det var i fjor høst den hyggelige nyheten kom om at Malika var blitt gravid. 36-åringen delte nyheten selv på sin egen Instagram-konto ved å vise frem en graviditetstest hun holdt i hånden.

Det nærmer seg nå termin for reality-stjernen, og hun holder ikke tilbake når det kommer til planleggingen etter fødselen. Spesielt ikke når det gjelder sitt eget utseende.

- Dette er så trist

På Instagram har nemlig den snart nybakte moren delt et innlegg sammen med kjendiskirurgen Jason Diamond (49), hvor hun indirekte skriver at hun skal legge seg under kniven etter fødselen.

- Stakk innom for å hilse på min favoritt Jason Diamond, og jeg er fullstendig klar for min «forvandling etter graviditeten», skriver Malika.

Jason Diamond er altså kirurgen som tilsynelatende skal fikse på Malikas utseende etter svangerskapet. Ifølge Us Magazine har kirurgen lang erfaring med kjendiser, og har blant annet vært med i programmene «Dr. 90210» og «The Celebrity Plastic Surgeons of Beverly Hills».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer