- Dette er rett og slett patetisk

MTV-stjernen har funnet en ny karrierevei...

- DETTE ER PATETISK: Nettstedet Egotastic hetser Audrina Patridges lettkledde måter å promotere seg selv på. Foto: All Over Press
- DETTE ER PATETISK: Nettstedet Egotastic hetser Audrina Patridges lettkledde måter å promotere seg selv på. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nå som den syvende sesongen av «The Hills» går mot slutten, må Audrina Patridge (24) finne andre måter å promotere seg selv på.

For øyeblikket kan det se ut som hennes fremtidige karriere består av å være en «bikini-vertinne». I helgen var det andre gangen Patridge stilte opp i bikini som vertinne for lettkledde bassengfester i Las Vegas.

- Selv om jeg ikke har noe imot å se Audrina Patridge i en bikini, er dette karrierevalget rett og slett patetisk. Men når du ikke har noen andre evner, som gode skuespillerprestasjoner for eksempel, så er det vell ikke så mye annet hun er kvalifisert til, skriver nettstedet Egotastic.
 
«The Hills» -stjernen Audrina Patridge er ikke fremmed for å promotere seg selv lettkledd når anledningen byr seg, og realitystjernen har tidligere stilt opp lettkledd ved flere anledninger, blant annet en reklamekampanje for burgerkjeden Carls Jr.

Patridge har blitt kåret til en av USAs mest sexy kvinner etter suksessen i den populære MTV-serien. Og dette er hennes beste tips for å holde figuren:

- Jeg spiser hva jeg vil, men i moderate mengder, sa hun til «Access Hollywood» før hun gjorde seg klar til å posere i sin minimale bikini.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Audrina - slutt å hat Heidi!