Dette er resultatet av 1400 sit-ups i uken!

Hvis du vil ha magen til Kim Kardashian, så er det bare å sette i gang å trene...

USIKKER: Kim Kardashian, her sammen med sin mor Kris Jenner, hevder at hun ikke alltid har vært fornøyd med sin forfulle figur, og at hun hadde svært dårlig selvtillit som tenåring.  Foto: All Over Press
USIKKER: Kim Kardashian, her sammen med sin mor Kris Jenner, hevder at hun ikke alltid har vært fornøyd med sin forfulle figur, og at hun hadde svært dårlig selvtillit som tenåring. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  TV-stjernen Kim Kardashian (29), kjent fra «Keeping up with the Kardashians», hater lårene sine - men elsker magen sin.

- Jeg hater lårene mine, uansett hvor mye jeg løper og jobber, så klarer jeg ikke å få dem slik jeg vil. Jeg skulle ønske de var mindre. Men vet du hva? De er en del av meg, så jeg får vell lære meg å elske dem, sier Kardashian til ContactMusic.

Men det er en ting den vakre 29-åringen er fornøyd med, og det er magen sin. Hun avslører at hun tar sit-ups hver dag.

- Jeg jobber hardt for å holde magen min flat, så jeg er veldig stolt av den. Jeg passer på å ta sit-ups hver eneste dag. Det må jeg. Jeg tar minst 200 sit-ups hver dag. Men jeg løper også mye, og trener med vekter, så det er litt av en kombinasjon, sier hun.


Tar man 200 sit-ups om dagen, vil det si at det blir 1400 sit-ups i uken.

Kim hevder at hun ikke alltid har vært fornøyd med sin forfulle figur, og at hun hadde svært dårlig selvtillit som tenåring.

- Da jeg var en tenåring, så hatet jeg formenen mine. Men ettersom du vokser opp, så lærer du at du må elske deg selv, og alt ved kroppen din. Det finnes alltid et punkt hvor du er misfornøyd med deg selv, men så vokser du deg fra det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Reagerte kraftig på uheldig botox-injeksjon