MASSIVE OPPSLAG: Ryktene om at Omer Bhatti er Michael Jacksons ukjente sønn går verden rundt, og er en av de mest omtalte sakene i verdenspressen den siste uken. Nå går Omers tidligere manager ut mot ryktene.  Foto: AP
MASSIVE OPPSLAG: Ryktene om at Omer Bhatti er Michael Jacksons ukjente sønn går verden rundt, og er en av de mest omtalte sakene i verdenspressen den siste uken. Nå går Omers tidligere manager ut mot ryktene. Foto: APVis mer

- Dette er rent oppspinn

Omer Bhattis tidligere manager slår knallhardt tilbake mot ryktene.

SEHER.NO: Norske Omer Bhattis (25) liv er blitt snudd på hodet de siste dagene, etter en massiv rykteflom om at han er Michael Jacksons ukjente sønn. Både britiske, amerikanske og skandinaviske medier har kastet seg på saken som er blitt en av de mest omtalte og siterte i verdenspressen den siste uken.

Familien til Omer Bhatti har så langt ikke ønsket å kommentere de mange oppslagene, men nå tar Bhattis tidligere manager, Tor Helgeton, bladet fra munnen.

- Jeg kan personlig garantere at disse påstandene er rent oppspinn, sier Helgeton til VG.

Han var manager for Omer i en treårsperiode på 1990-tallet.

- Bhatti-familien møtte Michael Jackson for første gang ved en tilfeldighet i Tunisia i 1996. At dette møtet var planlagt, for at Jackson skulle gjenoppta kontakten med sin sønn, er sludder. Omer Bhatti er ikke Michael Jacksons sønn, sier Helgeton til avisen.

Ifølge manageren skal Bhatti ha møtt Jackson før første gang som 12-åring da han utkledd som popkongen sto i trengselen utenfor hotellet hans i Tunisia. På grunn av bekledningen fikk han Jacksons oppmerksomhet. Etterpå skal de ha lekt i timesvis på hotellrommet, og seinere ble onkelen, moren og Omer invitert med på resten av turneen. I årene som fulgte reiste de verden rundt med artisten, og Omers søster har tidligere fortalt at de i 1997 solgte huset på Holmlia og flyttet inn hos Michael Jackson på Neverland.

- Faren var sjåfør for Michael og moren drev barnepass. Storesøsteren fikk jobb i plateselskapet Sony, sier Helgeton til VG.

Tidligere i uken var Seher.no i kontakt med Omers mor, Pia. Hun ønsket ikke å snakke om de mange oppslagene.

- Vi har ingen kommentar til dette, sier hun på telefonen.

- Men hvordan reagerer dere på alle disse oppslagene?

- Vi har ingen reaksjoner. Vi er vant til at mediene skriver det de vil, var alt hun ville si.

Michael Jacksons familie på sin side, kommer ikke til å avvise Omer om det skulle vise seg at han er Michaels sønn, ifølge Jermaine Jackson.

- Hvis Omer er hans sønn, så er han hans sønn. Vi nekter ikke for det. Vi vil gi ham den samme kjærligheten som vi gir Prince, Paris og Blanket. Jeg kan ikke si om han er Michaels, men jeg så denne gutten rundt ham, sier Jermaine til The Sun.

Uttalelsene kommer etter at avisen hevder at Omer skal søke DNA-test for å få bekreftet farsskapet. Dette er selvsagt opplysninger som ikke er bekreftet fra Omer eller hans families side.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Henges ut som Jacksons kjærlighetsbarn