SJOKKERTE: «Paradise Hotel»-deltakern Maren Kallhovd sjokkerte flere av de mannlige realitykollegene med sin sexhistorie i TV3s realityserie, men til Seher.no hevder hun alt var løgn. Foto: TV3
SJOKKERTE: «Paradise Hotel»-deltakern Maren Kallhovd sjokkerte flere av de mannlige realitykollegene med sin sexhistorie i TV3s realityserie, men til Seher.no hevder hun alt var løgn. Foto: TV3 Vis mer

- Dette er ren løgn

Paradise-Maren lurte realitykollegene med sin sexhistorie. Se bildespesial fra mandagens premierefest!

Publisert
Se bildespesial fra mandagens premierefest nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Det var ikke bare den hete sengestunden med romkamerat Mats Figenschou Hansen (23) som fikk «Paradise Hotel»-deltaker Maren Kallhovd (21) til å vekke oppsikt under mandagens premiere på TV3-serien.

I en reklame for neste episode, blir hun vist mens hun snakker om fordelene med analsex under en fest på skandalehotellet i Mexico, noe som får blant annet realitykollegaen Ole Christian Løvold så sjokkert at han forlater festen for å konferere med flere av de andre guttene.

På premierefesten i Oslo mandag hevdet Maren imidlertid at det hele var spill for galleriet.

- Alt jeg sa om det er ren løgn. Når jeg blir full, begynner jeg ofte å lyve. Det var bare for å sjokkere, sier hun lattermildt til Seher.no.

Hun innrømmer at hun er forberedt på  å sitte med pute foran ansiktet under gjensynet med flere episoder på TV, men er ikke redd for at hennes oppførsel skal føre til at mange danner seg et negativt inntrykk av henne.

- Folk får mene hva de vil. Jeg er meg selv, og angrer ikke på at jeg meldte meg på «Paradise Hotel».

Hverken hun eller Mats ville svare på om de har tatt opp igjen kontakten, etter at de raskt fant tonen i TV3-serien.

- Det kan vi ikke si noe om, men vi er begge single for øyeblikket, sier de to og ler. De legger imidlertid ikke skjul på at det var gjensidig fysisk tiltrekning da de møtte hverandre første gang.

- Maren er en veldig pen jente. Jeg hadde garantert lagt merke til henne hvis jeg hadde møtt henne på byen i Norge også, sier Mats.

- Mats er veldig snill og kosete. Jeg følte at jeg var heldig som fikk han som romkamerat, smiler Maren.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokka 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Se video med Mats og Maren fra «Paradise Hotel» lenger ned i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets Paradise-deltakere[obj:media:9427]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer