KJÆRESTER?: Ifølge The Sun har popstjernen Pixie Lott funnet tonen med den britiske topp-modellen Oliver Cheshire. Her er de to avbildet sammen tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER?: Ifølge The Sun har popstjernen Pixie Lott funnet tonen med den britiske topp-modellen Oliver Cheshire. Her er de to avbildet sammen tidligere i sommer. Foto: All Over PressVis mer

Dette er popstjernens nye flamme

Pixie Lott dater britisk topp-modell.

SEHER.NO: Popstjernen Pixie Lott (19) har, tross sin unge alder, blitt en Storbritannias mest ettertraktede artister de siste årene, og har en stor fanskare verden over.

Den vakre blondinen har også rukket å bli koblet opp mot en rekke kjendismenn i løpet av sin korte karriere, deriblant den 38 år eldre filmstjernen Mickey Rourke (56).

Nå ser det imidlertid ut til at sangerinnen har funnet den store kjærligheten.

Ifølge The Sun har 19-åringen ved flere anledninger blitt avbildet sammen med den britiske topp-modellen Oliver Cheshire. Men selv om det har gått rykter om de to i flere uker nå, har de så langt ikke villet kommentere forholdet.

Venner av stjernene bekrefter imidlertid at de er et par.

- Pixie og Oliver dater. Pixie har ikke villet offentliggjøre det fordi hun ikke ønsker å virke altfor interessert. Det er fortsatt veldig ferskt, men det virker som de liker hverandre veldig godt. De har det veldig morsomt og bra sammen, sier en kilde til avisen.

Pixie og Oliver skal ha møttes under et moteshow tidligere i sommer, og fant tonen med én gang.


I helgen ble de også observert ute på den eksklusive nattklubben Mahiki i London, og kilder forteller at de virket svært forelsket.

- De tar på hverandre mer når de er ute nå. De har forsøkt å skjule det, men liker hverandre for godt, sier en kilde.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Raser mot grisete fotografer