Dette er Petters favorittsjekkested

Single Petter Pilgaard flørter med jentene som aldri før. I sommer ble han singel, men har ikke truffet blink. Nå prøver han seg på nye jaktmarkeder. Sjekk hvor!

Petter Pilgaard går på butikkåpninger når han skal sjekke damer. Her med Linn Helsing (t.v.) som er ansvarlig for Guess i Norge og butikksjef hos Luun Ida Danielsson.
Petter Pilgaard går på butikkåpninger når han skal sjekke damer. Her med Linn Helsing (t.v.) som er ansvarlig for Guess i Norge og butikksjef hos Luun Ida Danielsson. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere Paradise Hotel-vinner Petter Pilgaard (32) ble singel i mai etter tre år som kjæreste med stylist Mari Haugersveen (30). Hun er nå aktuell med TV 2-serien «Tigerstaden».

Selv om Petter kunne tenke seg å være i et fast forhold har han ikke dvelt lenge ved bruddet.

Uten suksess på nattklubber har han nå funnet nye markeder til å gå på jentejakt. Seoghør.no møtte ham på åpningen av damebutikken Luun i fasjonable Karenlyst allé i Oslo Vest

- Åpninger av jentebutikker er det aller beste sjekkestedet. Jeg har sluttet å gå på nattklubb nå. På butikkåpninger er det alltid mange flotte jenter og ikke minst alkoholservering. Da er det bare å gi dem noen glass Champagne så blir det så mye enklere å få dem med videre, sier Petter til Seoghør.no før han bryter ut i latter.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Det hele er sagt med glimt i øyet, men bak den gode latteren ligger det noen alvorsord.

- Jeg håper jo å kunne møte en søt og hyggelig jente, men hvor jeg treffer henne spiller ingen rolle. Men jeg har ikke noe imot å gå på åpninger av jentebutikker, slår han fast.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:
- Har ikke vært på date etter bruddet

- Det er slutt mellom oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer