Bernt Hulsker:

Dette er påstandene mot Hulsker

Etterforskes som hatkriminalitet, ifølge TV 2.

ANMELDT: En dørvakt har anmeldt VGTV-profil Bernt Hulsker. Dette er påstandene mot Bernt Hulsker. Foto: Espen Solli/TV 2
ANMELDT: En dørvakt har anmeldt VGTV-profil Bernt Hulsker. Dette er påstandene mot Bernt Hulsker. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det kjent at Bernt Hulsker (44) uteble fra VGTV-podkasten «Enkel servering» på ubestemt tid, fordi han var syk. Tidligere denne måneden skrev Hulsker på Instagram mer om årsaken til at han ble borte.

«Dette er vanskelig for meg å si, men det betyr kanskje at det er desto viktigere å gjøre det», skrev han blant annet.

«For litt siden var jeg på en jobbfest der jeg drakk altfor mye og oppførte meg som en idiot. Jeg vet at min oppførsel såret mange gode venner og nære kolleger», skrev han videre.

Godtar ikke beklagelse

Ifølge TV 2 var VGTV på jobbfest på Syng, hvor de senere ble kastet ut. Der skal Hulsker ha oppført seg ufint overfor dørvakten og flere andre gjester. Dørvakten, Jwan Rasho, skal i ettertid ha anmeldt Hulsker.

Overfor TV 2 sier Rasho at han ikke godtar TV-profilens beklagelse. Han hevder at 44-åringen viste nazihilsen mens han ropte på tysk, og at han utviste uønsket seksuell adferd mot flere kvinnelige gjester, blant annet i form av omfavning og kyss. Det hevdes også overfor TV 2 at Hulsker kalte Rasho for en «jævla n****».

Ifølge kanalen er saken overført til hatkrimgruppen i Oslo politidistrikt. Dørvakten skal også ha vært inne til avhør.

TREKKER SEG: Her trekker Bernt Hulsker seg fra «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 Vis mer

- Beklaget

VGTV-direktør Thomas Manus Hønningstad var selv til stede på Syng den aktuelle kvelden.

«Jeg kan bekrefte at det var en episode som førte til at kvelden ble avsluttet tidligere. Vi har vært i kontakt med Syng i etterkant, beklaget episoden, og opplever at det var en god dialog», skriver han til TV 2.

Hulsker er forelagt påstandene i TV 2s artikkel, og karakteriserer egen oppførsel som «helt forferdelig». Hulskers manager, Vilde Kristine Darvik, forteller til TV 2 at Hulsker har ønsket å møte de involverte for å si unnskyld direkte.

Han har ikke svart TV 2 på hvorvidt han bestrider dørvaktens påstander om hvordan han opptrådte på Syng.

Bernt Hulskers manager, Vilde Kristine Darvik, har hittil ikke besvart Se og Hørs hevendelser.

LES OGSÅ: - Gjør det hele verre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer