Madonna:

«Dette er ordentlig dårlig»

Den verdenskjente artisten Madonna har kniven mot strupen - bokstavelig talt.

REAGERER: Madonnas følgere er ikke særlig fornøyd med hva som kommer fram i dette innlegget. Foto: Skjermdump / Instagram
REAGERER: Madonnas følgere er ikke særlig fornøyd med hva som kommer fram i dette innlegget. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Det er ikke sjelden at superstjernen Madonna (63) får kritikk for innleggene hun legger ut på sosiale medier. Nå får hun fansen til å heve øyenbryna nok en gang.

I et nytt innlegg poserer hun nemlig sammen med fotografen Steven Klein - med kniven mot strupen, bokstavelig talt.

Det er imidlertid ikke det eneste de reagerer på. Flere spekulerer nemlig på hvordan hun egentlig behandler sine ansatte.

PROVOSERER: Folk lot seg provosere av Madonnas bidrag til kampen mot coronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Kniv

Det var søndag at 63-åringen publiserte en rekke bilder på Instagram. På det første bildet kan man se henne posere med et bilde fra en fotografering med V Magazine. Det er imidlertid det andre bildet som vekker oppsikt.

Der holder nemlig Klein en kniv mot sangstjernens hals. The Independent er blant mediene som omtaler saken.

«Madonna, ikke posér med en person som holder en kniv mot strupen din, det er ikke en 'photo op', dette er ordentlig dårlig», skriver en følger.

Flere skriver også at bildet vitner om dårlig dømmekraft.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Reagerer kraftig

I tillegg kritiseres artisten for å behandle sine ansatte dårlig. Til bildet skriver hun nemlig: «Takk til alle som støttet oss, sov på sofaer og jobbet lange arbeidsdager gratis for å støtte Madame».

Det har fått flere følgere til å rase.

«Så du er en multimilliardær og forventer at folk skal jobbe gratis for å støtte deg? Bare for at du kaller det kunst betyr ikke at de ikke skal få betalt», skriver en.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Men hvorfor får du folk til å jobbe gratis for deg, spesielt i disse pandemitider? Jeg elsker deg, men dette høres urettferdig ut overfor alle andre, spesielt når vi vel hva formuen din er og hvor mye du kommer til å tjene på disse bildene. Så skuffet», skriver en annen, mens en tredje påpeker:

«Jobbet gratis?? Hvorfor betalte du dem ikke selv? Har du lite penger for tida eller noe?».

63-åringen har foreløpig ikke kommentert kritikken, eller oppklart hvis det har vært misforståelser rundt hva hun betaler sine ansatte.

LES OGSÅ: Slettet innlegg etter kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer