PAUSE-TV: «4-stjerners reise» er programmet man kan ha på uten å tenke så mye på det. Odd-Bjørn Hjelmeset, Hanne Krogh, Gaute Ormåsen og Marianne Antonsen er på første reise til Toscana. Foto: TVNorge
PAUSE-TV: «4-stjerners reise» er programmet man kan ha på uten å tenke så mye på det. Odd-Bjørn Hjelmeset, Hanne Krogh, Gaute Ormåsen og Marianne Antonsen er på første reise til Toscana. Foto: TVNorge Vis mer

Dette er oppvask-tv

Programmet du ser på mens du venter på at den ordentlige TV-kvelden skal begynne.

ENESTE FORSKJELL PÅ «4-stjerners middag» og «4-stjerners reise», er at kjendisene nå er i utlandet. De er reiseledere hver sin dag på samme sted, hvor de sørger for opplegget med alt fra utflukter og konkurranser til mat og drikke.

Som før får de til slutt terningkast av reisefølget for innsatsen, før stafettpinnen som reiseleder går videre til nestemann dagen etter.

DET ER KOSELIG, det er avslappet og god stemning mellom deltakerne, det er småmorsomme øyeblikk og man får se kjendisene litt mer privat enn til vanlig, men så veldig spennende er det ikke.  

DET ER YPPERLIG PAUSE-TV å ha på mens man tar oppvasken etter middag, venter på at ungene skal sove, er avhengig av å høre lyden av flatskjermen, eller bare venter på at den ordentlige TV-kvelden skal starte, og slik sett får det sikkert også mange seere.

Så veldig mye mer enn det er «4-stjerners reise» ikke - i hvert fall ikke sesongpremieren med Odd-Bjørn Hjelmeset, Hanne Krogh, Gaute Ormåsen og Marianne Antonsen.

SOM PÅ ENHVER TUR KOMMER resultatet an på reisefølget, og «4-stjerners reise» er ekstremt avhengig av hvilke folk som er med for å heve seg. Kjendislista som kommer utover sesongen vil nok by på mer underholdende og avslørende øyeblikk, og som med forløperen vil nok programmene variere enormt i underholdningsverdi.

BLANT KJENDISENE som skal være med denne sesongen er Kristian Valen, Tom Nordlie, Jan Thomas, Vendela Kirsebom, Mariann Thomassen, Aune Sand, Marianne Aulie, Mia Hundvin, Nils Vogt, Siri Kalvig, Per Christian Ellefsen, Therese Johaug, Ingar Helge Gimle, Kristian Kjelling, Edward Schultheiss og Mia Gundersen, så noen sprell må man kunne forvente at det blir…

(Anmeldelsen er basert på første program)

Se «4-stjerners reise» på TVNorge mandag til torsdag klokka 19.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

ANDRE ANMELDELSER: 
LES OGSÅ:
Sånn ja, Marion. Slik blir du TV-yndling
LES OGSÅ: Det er en lidelse å se på
LES OGSÅ: Hun snakker i 12 og et halvt minutt
LES OGSÅ: De serverte ståltrå i suppa før Hellstrøm ryddet opp...
LES OGSÅ: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger.