NORGES VAKRESTE: Til topps gikk Mariann Birkedal (t.v.), som blir sendt til «Miss Universe», og Melina Elvenes, som skal til «Miss World». Foto: Per Heimly/Froken.no
NORGES VAKRESTE: Til topps gikk Mariann Birkedal (t.v.), som blir sendt til «Miss Universe», og Melina Elvenes, som skal til «Miss World». Foto: Per Heimly/Froken.noVis mer

Dette er Norges vakreste

Til topps gikk Melinda Elvenes og Mariann Birkedal.

SEHER.NO:  Vinnerne av Frøken Norge 2010 ble i går kveld kåret på Sole Hotell og Herregård i Noresund. To av sju finalister ble plukket ut til å representere Norge i de internasjonale konkurransene «Miss World» og «Miss Universe».

Til topps gikk Melinda Elvenes (23), fra Larvik, som blir sendt til «Miss Universe», og Mariann Birkedal (23) fra Stavanger, som skal til «Miss World».

Birkedal har representert Norge i missekonkurranser før. I juli 2008 ble hun rangert på topp 5 i «Miss Universe»-finalen hos mer enn 10 internasjonale spillselskaper – men hun kom ikke med blant de 15 beste i finalen

Melinda jobber til daglig på Hard Rock Cafe`, i tillegg til å jobbe frivillig i en organisasjon der kvinner og barn står i fokus.

Melinda skal representere Norge i «Miss Universe» finalen 23. august i Las Vegas, og Mariann i «Miss World» - hvor årets finale er lagt til Vietnam 6. november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
I kveld blir en av disse Norges vakreste