FIKSET JOBB: Filmstjernen George Clooney fikset reklamejobben for kompisen Matt Damon. Foto: Nespresso / YouTube
FIKSET JOBB: Filmstjernen George Clooney fikset reklamejobben for kompisen Matt Damon. Foto: Nespresso / YouTubeVis mer

Dette er nok tidenes dyreste kaffeslurk

George Clooney fikset superlønn til kompisen Matt Damon.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Matt Damon skal angivelig ha fått rundt 20 millioner kroner for å medvirke i en ny reklamefilm for kaffe. I reklamefilmen holder han George Clooney med selskap i omtrent 20 sekunder. Det gir ham en snittlønn på saftige en million kroner per sekund.

- Matt er en av få Hollywood-stjerner som har takket nei til de fleste reklamekampanjer. Men den her kom med en enorm lønn og han kunne jobbe med mennesker han stoler på, blant annet «Monument man»-produsent Grant Heslow og medspiller George Clooney, sier en kilde til New York Post ifølge Female First.

 

I den nye reklamefilmen, for kaffemerket Nespresso, blir Clooney avvist av en kvinne som heller vil nyte kaffen sin i fred enn å snakke med filmstjernen. Derfor sender hun en hel fanskare av kvinner etter skuespilleren.

I en kortere versjon av reklamefilmen gjør Clooney det samme mot Matt Damon. Clooney har vært Nespressos ansikt utad siden 2006.

NY FILM: Matt Damon og George Clooney er til neste år aktuelle med den kommende filmen «Monument Men» Foto: Stella Pictures
NY FILM: Matt Damon og George Clooney er til neste år aktuelle med den kommende filmen «Monument Men» Foto: Stella Pictures Vis mer

Se reklamefilmen her:

LES OGSÅ:   Ble pappa for tredje gang