- Dette er noe vi har drømt om ei stund

Skiløper Martin Johnsrud Sundby bygger videre på karrieren - bokstavelig talt!

GLEDER SEG: Langrennsløper Martin Johnsrud Sudby og kona Marieke er i ferd med å få bygget seg ny hytte i skieldoradoet Sjusjøen. Der skal det både legges ned utallige treningstimer i skiløypene og legges opp til familiehygge med sønnen Markus. Foto: Mette Bugge/ NTB Scanpix
GLEDER SEG: Langrennsløper Martin Johnsrud Sudby og kona Marieke er i ferd med å få bygget seg ny hytte i skieldoradoet Sjusjøen. Der skal det både legges ned utallige treningstimer i skiløypene og legges opp til familiehygge med sønnen Markus. Foto: Mette Bugge/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: To år på rad har langrennsesset Martin Johnsrud Sundby (31) vunnet verdenscupen, men skiløperen vil ikke hvile på laubærene.

Derimot vil han stå på ski i langrennsparadiset Sjusjøen, der han og kona Marieke (30) er i ferd med å bygge seg en ny hytte til familien. Det forteller han til Dagbladet.

- Dette er noe vi har drømt om ei stund. Nå blir det endelig en realitet. Hytta skal være ferdig til jul, og det er ingen tvil om at den kommer til å bli brukt mye, sier Johnsrud Sundby til avisen.

31-åringen, som har sønnen Markus (2) sammen med kona, legger til at planen for hvordan hytta skal brukes er klappet og klar.

- Her får vi muligheten til å være sammen mens jeg gjør jobben min, prøver å bli en bedre skiløper, sier han til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

Solid familieliv

Og forholdene bør absolutt ligge til rette for det på Sjusjøen i Hedmark. Ifølge Visit Sjusjøen er området blitt kåret til landets beste langrennsdestinasjon en rekke ganger, og ivrige skiløpere kan meske seg med 350 kilometer preparerte løyper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer