- Dette er noe av det jeg har fryktet mest

Paradise-jentene bestemte seg for å gi gutta et cheerleading-show utenom det vanlige. Se bildene!

VENDER RYGGEN TIL GUTTA: Slik seer det ut når jentene kjemper om tittelen «Miss Paradise» i kveldens utgave av TV3-serien «Paradise Hotel». Foto: TV3
VENDER RYGGEN TIL GUTTA: Slik seer det ut når jentene kjemper om tittelen «Miss Paradise» i kveldens utgave av TV3-serien «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Etter at guttene før påske kastet klærne i «Mr. Paradise»-konkurransen, er det tirsdag jentenes tur til å kjempe om heder og ære i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Og guttene gjør store øyne når deres kvinnelige realitykolleger gjør sin ankomst utkledd som amerikanske cheerleadere.

Viser rumpene
I en fellesdans vipper de blant annet opp draktene og viser rumpene til Paradise-guttene.

Christina Johanessen (21) sier til Seoghør.no at de bestemte seg for det frekke stuntet rett før de skulle opptre.

- Da vi stod og ventet tror jeg det var Nina og Camilla (Svorkås og Karlsen Bøvollen, red.anm) som foreslo at vi skulle vise rumpe. I tillegg malte vi bokstaver som stavet «BANANA» på rumpeballene.

- Det var bare moro, selv om ikke draktene vi fikk var så veldig sexy. De minnet om noe fra Russland på 80-tallet.

Gruet seg til «Miss Paradise»
Kristin E. Gjelsvik (25)  legger ikke skjul på at hun hadde gruet seg til «Miss Paradise»-konkurransen før hun dro til innspillingen i Mexico.

- Dette er noe av det jeg har fryktet mest, for i tidligere sesonger har det vært veldig mye hud og stripping og sånt. Men jeg ble lettet da jeg skjønte at vi skulle være cheerleadere. Skrekken min var å svinge meg rundt en strippestang, sier hun til Seoghør.no.

Frister ikke til gjentagelse
I tillegg til et fellesnummer, må også hver av jentene gi en av Paradise-guttene en privat dans.

Men verken Christina eller Kristin sier de har noen ambisjoner om å begynne med cheerleading etter sin debut inne på skandale-hotellet.

- Det var veldig morsomt, selv om jeg ikke har noen rytme for dette. Men jeg tar det med en god latter, noe jeg tror også venner og familie vil gjøre når de ser det. Jeg tror imidlertid det norske cheerleading-miljøet må klare seg uten meg, sier Kristin til Seoghør.no og ler.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble mobbet og stemplet som «hore»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer