- Dette er mitt favorittøyeblikk

Supermodellen Elle Macpherson glemmer aldri kvelden for ni år siden.

KJOLE OG FLIP-FLOPS: Under Costume-gallaen i 2005 stilte Elle MacPherson i dette antrekket. Hun omtaler det som sitt favoritt-øyeblikk på den røde løperen. Foto: All Over Press
KJOLE OG FLIP-FLOPS: Under Costume-gallaen i 2005 stilte Elle MacPherson i dette antrekket. Hun omtaler det som sitt favoritt-øyeblikk på den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
THE BODY: Macpherson har fått tilnavnet The Body på grunn av sin flotte kropp. Foto: Splash News/ All Over Press
THE BODY: Macpherson har fått tilnavnet The Body på grunn av sin flotte kropp. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere supermodellen Elle Macpherson (50) fikk kallenavnet «The Body» på grunn av sin fantastiske kropp.

Skjønnheten har kastet glans over utallige røde løpere gjennom sin karriere, og i et intervju med People.com forteller stjernen nå hvilket øyeblikk hun husker aller best fra den røde løperen.

Det var under Costume-gallaen i 2005 - for ni år siden.

- Mitt favorittøyeblikk på den røde løperen var da jeg hadde på meg den syregrønne, stroppeløse kjolen og flip-flops på Costume-gallaen. Jeg husker også hvor brun jeg var. Det var fantastisk, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Det faktum at Macpherson viste seg i kjole og flip-flops på løperen fikk den gang mye oppmerksomhet, og er et øyeblikk stjernen aldri kommer til å glemme.

Kjolen var fra Calvin Klein.

Den australske modellen er mor til barna Arpad Flynn Alexander (16)  og Aurelius Cy Andrea (11).

LES OGSÅ: Denne dama er 50 år!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer