- Dette er min ukjente bestefar

Paradise-deltakeren løp til tatoveringssalongen da han fikk se det overraskende bildet...

FESTET BESTEFAREN TIL KROPPEN: - Jeg blir ofte spurt om hva den spesielle tatoveringen min betyr, sier Paradise-deltaker Joachim C. Bekkevold til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FESTET BESTEFAREN TIL KROPPEN: - Jeg blir ofte spurt om hva den spesielle tatoveringen min betyr, sier Paradise-deltaker Joachim C. Bekkevold til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltaker Joachim C. Bekkevold (22) har vakt oppsikt med sin militær-tatovering etter at han sjekket inn i TV3s skandaleombruste reality-serie.

Nå avslører han til Seher.no at den uniformskledde mannen har en helt spesiell betydning for ham. Den er nemlig tegnet etter et bilde av hans ukjente bestefar fra Mosambik.

- Jeg er en kvart fra Kroatia, en kvart fra Mosambik og halvt norsk. Bestefaren min het Carlos Rodriguez, og var i marinen. Etter at han traff bestemoren min i Horten og de skulle få moren min, ville han flytte hit.

Reiste jorden rundt
- Han skulle bare til hjemlandet for å hente sakene sine, men kom aldri tilbake. Han døde der. Her i Norge har jeg besteforeldre som jeg har et godt forhold til, men jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan denne mannen var.

Da han skulle ut på en reise jorden-rundt reise i 2008, fikk Joachim vite at bestefaren hadde en søster, som hadde flyttet til Australia og etablert seg med egen familie.

Joachim bestemte seg derfor for å oppsøke sine slektninger «down under». Det ble et hjertelig møte.

- Det var en lang og nervepirrende busstur fra Brisbane til Sydney før vi skulle treffes, men jeg ble tatt imot med åpne armer. Det var mammas tante som viste meg det siste bildet som ble tatt av bestefar før han døde. De fleste andre tingene han etterlot seg, hadde gått tapt i en brann, sier han til Seher.no.

Tatoverte seg i løpet av kort tid

Etter at han fikk se bildet av sin bestefar fra Mosambik, bestemte Joachim seg raskt for å skaffe seg en tatovering.

- Jeg regnet med at jeg ikke ville klare å ta vare på bildet under reisen min, og valgte derfor å feste det til kroppen. Nå har jeg ham med meg overalt hvor jeg går. Og jeg blir stadig minnet om den, fordi det er mange som lurer på hva den betyr.

Joachim har også tatovert inn sitt kroatiske mellomnavn Cerin på kroppen, men foreløpig vet han ikke om det blir flere dekorasjoner.

- Har man først begynt, er det lett å fortsette, men de må bety noe. En ting er nok imidlertid sikkert. Jeg kommer ikke til å ta noen «Paradise Hotel»-tatovering, sier han og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-deltaker meldt død på Facebook