Demi Lovato:

- Dette er min største frykt

Demi Lovato innrømmer å ha løyet til fansen i sosiale medier.

BILDEREDIGERING: Demi Lovato innrømmer å ha retusjert bildene sine for å endre på kroppen sin. Foto: NTB Scanpix
BILDEREDIGERING: Demi Lovato innrømmer å ha retusjert bildene sine for å endre på kroppen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er gått ett år siden den amerikanske sangstjernen Demi Lovato (27) sjokkerte en hel verden. 27-åringen ble i fjor sommer hastet til sykehus etter en overdose, og først to uker seinere tok hun bladet fra munnen om hendelsen.

Artisten, som fikk sitt store gjennombrudd hos Disney, har hele karrieren vært svært ærlig om problemer hun har stått ovenfor i løpet av livet, men nå innrømmer hun å ha løyet til fansen i sosiale medier.

«Dette er min største frykt», begynner hun innlegget på Instagram med.

Lovato har delt et bilde av seg selv som poserer i bikini, og påpeker i innlegget at hun ikke har retusjert seg selv.

«Dette er et bilde av meg i bikini som ikke er redigert. Og gjett hva, jeg har cellulitter! Jeg er rett og slett så lei av å skamme meg over kroppen min, lei av å redigere den (ja, de andre bildene av meg i bikini er redigerte og jeg hater at jeg gjorde det, men det er sannheten)», fortsetter hun.

Hylles

Videre skriver Lovato at hun ønsker at dette nye kapittelet i livet hennes skal handle om å være tro mot seg selv og den hun egentlig er, fremfor for å oppfylle andres standard.

«Så her er jeg, uten skam og frykt, stolt over å ha en kropp som har kjempet seg gjennom mye og som vil fortsette å forbløffe meg når jeg en dag forhåpentligvis føder», skriver 27-åringen blant annet videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Artisten har over 73,5 millioner følgere på Instagram, og i kommentarfeltet er det tydelig at fansen setter pris på Lovatos ærlighet. Også andre kjendiser har fått meg seg sangerens innlegg.

«At du viser oss DEG er så fantastisk vakkert. Tusen takk, Demi. Elsker deg, mama», skriver supermodellen Ashley Graham.

Modellen Sara Sampaio påpeker også at Lovato er vakker akkurat som hun er, og skriver at hun er stolt av henne.

Stjernens mor, Dianne De La Garza, har også lagt igjen noen ord under datteras innlegg:

«Du trenger aldri å fylle noen andres standard noen gang igjen, du er fri. Så fly, jenta mi, sett fyr på verden. Gjør det!», skriver moren.

Ny start

Bildet Lovato har delt er fra en ferie på Bora Bora tidligere i år. Hun delte flere bilder derfra, men de har hun altså redigert.

Demi Lovato har det siste året kommet mer og mer tilbake i sosiale medier, men i november i fjor slettet hun alle sine tidligere innlegg på Instagram og startet med blanke ark.

«Så takknemlig for å være hjemme i tide til å stemme», skrev hun til det første bildet hun delte.

Åpnet seg om hendelsen

Bare kort tid seinere tok hun også bladet fra munnen om hendelsen hun hadde gått gjennom, og slaktet samtidig ryktene som hadde florert i sladderpressen.

«Jeg elsker fansen min, men hater media. Ikke tro på alt dere leser. Folk vil rett og slett finne på ting for å selge en historie. Kvalmende», skrev hun på Twitter, og fortsatte:

«Hvis jeg føler at verden trenger å vite noe, så vil jeg fortelle det SELV. Rettere sagt, slutt å skrive om fremgangen min, for det er ingen andres «business». Jeg er edru og takknemlig for å være i live - og tar vare på MEG SELV».

Videre forklarte den 27 år gamle artisten at når tiden er inne, skal hun fortelle verden akkurat hva som skjedde, hvorfor det skjedde og hvordan livet hennes er i dag.

«Men frem til jeg er klar for å dele det med folk, vær så snill, slutt og finne på ting dere ikke vet noe om. Jeg trenger fremdeles rom og tid for å bli bedre», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Frarådet å vise seg med jentekjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer