FORKJÆRLIGHET FOR UVANLIGE NAVN: Jamie Oliver og hans kone Jools har en forkjærlighet for uvanlige navn. De har fra før tre døtre ved navn Petal Blossom Rainbow, Daisy Boo Pamela og Poppy Honey Rosie. Foto: Stella Pictures
FORKJÆRLIGHET FOR UVANLIGE NAVN: Jamie Oliver og hans kone Jools har en forkjærlighet for uvanlige navn. De har fra før tre døtre ved navn Petal Blossom Rainbow, Daisy Boo Pamela og Poppy Honey Rosie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er min sønn, Buddy Bear Maurice

Kjendiskokken viser frem sin nyfødte sønn på Twitter...

Publisert
SEHER.NO: Kjendiskokken Jamie Oliver (35) klarte ikke å styre sin entusiasme, og viste frem sin nyfødte sønn på Twitter.

Babyens navn er Buddy Bear Maurice Oliver. Buddy veide ca 3 kilo da han ble født i London på onsdag.

Jamie Oliver og hans kone Jools (34) har en forkjærlighet for uvanlige navn. De har fra før tre døtre, Petal Blossom Rainbow (17 mnd.), Daisy Boo Pamela (6) og Poppy Honey Rosie (8).

- Det ble en gutt folkens! Jeg er sjokkert, vi er alle så glade. Mor var fantastisk under fødselen. Alle fire barna har det bra. For en flott dag! Nå må jeg late som om jeg vet noe om fotball. Alle tips om gutter mottas med takk, skriver Oliver på sin Twitter-konto.

Tidligere i år avslørte Jamie at han håpet at den nye familiemedlemmet ble en gutt.

- Jeg hadde elsket å få en sønn, jeg lever i et temmelig østrogen-fylt hus. Men det viktigste er så klart at barnet er friskt.

Han sa også at om det ikke ble en gutt denne gangen, så ville paret vurdere å adoptere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Jamie blir pappa for 4. gangVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer