- Dette er min sextape

Se Eva Mendes' frekke videospøk.

SPØKER MED TEIP: It's a tape that secures things extremely well - a sex tape, sier Eva Mendes i sin sketsj for nettsiden Funny Or Die.com, som har fått tusenvis av klikk de siste dagene. Foto: Funny Or Die.com
SPØKER MED TEIP: It's a tape that secures things extremely well - a sex tape, sier Eva Mendes i sin sketsj for nettsiden Funny Or Die.com, som har fått tusenvis av klikk de siste dagene. Foto: Funny Or Die.com Vis mer
Se Eva Mendes' videospøk nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  De siste årene har kjendiskvinner som Paris Hilton, realitystjernen Kim Kardashian og den tidligere Playboy-modellen Shauna Sand alle opplevd at hjemmelagde sexfilmer har havnet på internett.

Og over to millioner mennesker klikket derfor ivrig på videoen, da den vakre filmstjernen Eva Mendes (36) for to dager siden forkynte at en sex-tape med henne i hovedrollen hadde havnet i cyberspace.

Men de som hadde håpet å se «Hitch»-skuespilleren i aksjon mellom lakenene, måtte skuffet konstatere at videoen var en spøk i regi av humornettstedet Funny Or Die.com.

I en parodi på Paris Hiltons etter hvert berømte sexvideo «One Night in Paris» starter sketsjen med bilde av en lettkledd Mendes på soverommet mens hun forsøker å stille inn kameraet, men går raskt over til markedsføring av en rull med industriteip.

- Dette er min sextape.

- It's a tape that secures things extremely well - a sex tape, sier skuespilleren til kameraet før hun demonstrerer alle bruksområdene som i båten og på ubehandlet tre.

Men Mendes hevder tapen også kan gjøre nytte på soverommet.


- Den fungerer også på soverommet mitt sammen med to menn i minst 20 minutter, sier hun til kamera.

Flere nettsteder roser Eva for å vise sin humoristiske side etter videostuntet.

- Selv om man trenger en ny kjendis sex-film like mye som man trenger et hull i hodet, er Eva Mendes' film en klassiker. Fordi man aldri kan ha for mye teip, skriver kjendisnettsiden jezebel.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Blånekter for sexfilm