Brooke Shields:

- Dette er min 56-årige kropp

Modell og skuespiller Brooke Shields kaster klærne i ny jeansreklame.

KASTER KLÆRNE: Brooke Shields i bare jeansen i en reklame for Jordache. Foto: Jordache/ MEGA /NTB
KASTER KLÆRNE: Brooke Shields i bare jeansen i en reklame for Jordache. Foto: Jordache/ MEGA /NTB Vis mer
Publisert

Modell og «Den blå lagune»-skuespilleren Brooke Shields (56) slo gjennom allerede elleve måneder gammel, som stjernen i en såpereklame.

På 70-tallet oppnådde New York-fødte Shields suksess som kjent barnemodell, og som 14-åring prydet hun forsiden av Vogue.

Like etter, da modellen fylte 15 år, medvirket hun i kontroversielle TV-reklamer og reklameplakater for Calvin Klein Jeans.

Nå, mer enn 40 år etter hennes berømte Calvin Klein-reklame, reklamerer nok en gang stjernen for jeans, med buksen som eneste plagg.

Kjemper mot retusjering

Nå snakker modellen ut om hva slags innvirkning jeansreklamene har hatt på karrieren hennes. Det gjør hun i et intervju med People.

- Jeg setter mer pris på det nå. Det er en ære å være representert i min alder. Jeg kjenner mer på omfanget av det. Det er en kunnskap som kommer med alderen, og det føles mindre som en jobb og mer som et privilegium, forteller stjernen åpenhjertig.

For 56-åringen var det viktig å holde det ekte.

- Det er viktig å se at dette er min 56-årige kropp og kjempe mot retusjering. Jeg sier alltid: «du bør holde det ekte », og det gjorde vi, påpeker modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.